Icecream PDF Split & Merge Pro -Licenta Gratis

Uneste/imparte/combina documente PDF. Puteți alege unul dintre cele 4 moduri de împărțire: împărțire fișiere PDF în pagini individuale, înlăturare anumite pagini, selectare intervaluri de împărțire sau împărțire după grupuri de pagini.

Unirea fișierelor este și ea foarte ușoară cu ajutorul  IPSM. Programul vă permite să lucrați cu documente protejate de parolă (atât împut cât și output) și puteți previzualiza documentele. Iar toate acestea vin împreună cu cea mai bine gândită interfață gradfică.

Pentru a obtine programul cu licenta gratis trebuie sa trimitem un email la adresa chip1507icecream@chip.cz cu orice subiect doriti, veti primii in cateva minute un email ca raspuns cu serialele a doua programe Icecream PDF Split & Merge Pro si Icecream PDF Converter Pro.

Descarca Icecream PDF Split & Merge Pro: pdf_split_and_merge_setup.exe [8.3 MB]

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Microsoft Excel Training Online Gratis

Microsoft Excel Training Online timp de 1 an Microsoft Excel este un program de calcul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *