Icecream PDF Converter Pro Versiune Full Cu Licenta Gratis

Icecream PDF Converter Pro v2.2, marime: 118 Mb

Icecream PDF Converter este un instrument puternic care vă ajută să convertiți fișiere în și din format PDF. Convertiți EPUB în PDF, JPG în PDF, PDF în JPG, PDF în DOC, EPUB în PDF, XLS în PDF, TIFF în PDF, DOC în PDF și alte formate.

Programul vă permite să lucrați cu documente protejate de parolă (atât înput cât și output), puteți previzualiza documente PDF, puteți seta ce setări ale șabloanelor folosiți atunci când convertiți în format PDF. Puteți de asemenea să uniți multiple fișiere din diferite formate într-un singur documente PDF. Toate acestea împreună cu cea mai bine gândită interfață pentru utilizatori.

Pentru a obtine licenta gratis trebuie sa trimitem un email gol la adresa chip1507icecream@chip.cz, la subiect puteti trece ori ce doriti, ex: ”Free License For Icecream”, veti primii un raspuns in cateva minute cu licenta/serialul a doua programe, Icecream PDF Converter Pro si Icecream PDF Split & Merge Pro

Descarca Icecream PDF Converter Pro: pdf_converter_setup.exe [118 MB MB] / Navigati la Settings -> ACTIVATE PRO VERSION si introduceti serialul.

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

VivPDF Standard v3.0.1 – Licenta Gratis

VivPDF Standard – Licenta Gratis Documentele PDF a fost greu de editat înainte. Cu toate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *