InterNet

EZTalks Premium 30 Abonament Gratuit pentru 1 luna

EZTalks este un nou software de videoconferinta care le oferă utilizatorilor cea mai mare flexibilitate de a comunica cu oameni din diferite locuri, cu acest instrument puteți vizualiza oricât de multe streamuri simultan doriți. Mai mult, puteți conduce virtual conferințele video cu până la 1000 de oameni.

Cu EZTalks, puteți găzdui conferințe video fie pe desktop fie pe laptopul dvs. fiind conectat la internet puteți vorbi pe chat cu pamenii cu video HD  720P/1080P,  puteți distribui fișierele într-o varietate de formate precum Word, Excel, PowerPoint, PDF, Image, Text etc.

Pe lângă ecran și opțiunea de partajare a fișierelor, EZTalks incliude de asemenea o funcție de whiteboard care vă permite să facei notițe chiar pe pe ecran și puteți sublinia un conținut anume, crescând capacitatea de a colabora cu alții, puteți explica idei și puteți aplica noi soluții inovative. Cu EZTalks  puteți comunica cu oricine, oriunde și la orice oră.

EZTalks Premium 30  (până la 30 participanți per întâlnire) costa, în mod normal 16.99$ pe luna. Dar, acum EZTalks, ofera planul EZTalks premium 30  GRATIS pentru o luna, pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa vizitam pagina promotionala si sa apasam butonul “Get it now for free!”

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Close
Back to top button
Close