Web Analytics Made Easy - StatCounter
Office

SoftMaker Office NX Home – Gratis 1 an

SoftMaker Office NX Home – Gratis 1 an

SoftMaker Office – Când vine vorba de programe de birou, oamenii de multe ori se gandesc la standardul Microsoft Office, dar există multe alternative ieftine sau chiar gratuite. SoftMaker este una dintre cele mai bune alternative, deoarece este foarte similar cu edițiile mai vechi ale MS Office, înainte de introducerea a ribbon UI, poate deschide si edita orice document in formatele Word, PowerPoint și Excel, inclusiv cele mai noi care au x in extensie.

SoftMaker Office este capabil sa manipuleze documente protejate cu parolă, acesta este un plus fata de celelalte suite de pe piață care nu oferă suport pentru documente criptate. Programul este compact, setup-ul este de aproximativ 300 MB. Pachetele includ toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a crea documente profesionale, inclusiv tabele, fonturi, arte, imagini, layout-ul, teme, grafice, text personalizat, și așa mai departe.

SoftMaker Office NX Home – Gratis 1 an :

Pentru a beneficia de promotie trebuie sa vizitam aceasta pagina, iar in rubrica ”Redeem discount coupon ” completam cu acest cod de reducere: officenx.

Dupa ce apasam butonul ”Redeem” navigam mai in josul pagini, la ”Promotion: SoftMaker Office NX Home for Windows, Mac and Linux (yearly subscription)”

Giveaway SoftMaker Office NX Home for Windows, Mac and Linux (yearly subscription)
Giveaway SoftMaker Office NX Home for Windows, Mac and Linux (yearly subscription)

Apasati butonul ”Order” si urmati instructiunile!

http://downloads.sharewareonsale.com/files/SharewareOnSale_Giveaway_32-bit_SoftMaker_Office_NX_Home.msi
http://downloads.sharewareonsale.com/files/SharewareOnSale_Giveaway_64-bit_SoftMaker_Office_NX_Home.msi

SoftMaker Office 2016 Licenta Gratis:

Pagina promotionala pentru SoftMaker Office 2016 o gasim accesand acest link, (pagina alternativa) completati formularul din josul pagini cu numele, tara si adresa de email apoi apasati butonul “Registrierung abschicken”,

Download: ofw2016.exe

Tags

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close