miercuri , 22 noiembrie 2017

SoftMaker Office 2012 cu Elegant Handwriting Fonts Licenta Gratis

SoftMaker Office – Când vine vorba de programe de birou, oamenii de multe ori se gandesc la standardul Microsoft Office, dar există multe alternative ieftine sau chiar gratuite. SoftMaker este una dintre cele mai bune alternative, deoarece este foarte similar cu edițiile mai vechi ale MS Office, înainte de introducerea a ribbon UI, poate deschide si edita orice document in formatele Word, PowerPoint și Excel, inclusiv cele mai noi care au x in extensie.

SoftMaker Office este capabil sa manipuleze documente protejate cu parolă, acesta este un plus fata de celelalte suite de pe piață care nu oferă suport pentru documente criptate. Programul este compact, setup-ul este de aproximativ 100 MB. Pachetele includ toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a crea documente profesionale, inclusiv tabele, fonturi, arte, imagini, layout-ul, teme, grafice, text personalizat, și așa mai departe.

Promotia o gasim accesand acesta pagina, faceti click pe link-ul  ”Download for free” si urmati instructiunile.

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Check Also

Epubor Ultimate Converter – Licenta Gratis

Epubor Ultimate Converter este o soluție de conversie între majoritatea formatelor eBooks cu înaltă calitate și viteză …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *