Coolmuster Data Recovery cu licență gratuită

Coolmuster Data Recovery cu licență gratuită
RON 00.00 RON 236,37

Pierderea datelor poate fi cel mai rău coșmar pentru fiecare persoană sau companie. Prin urmare, fiecare computer trebuie să aiba instalat un software eficient de recuperare a datelor. Internetul ofera multe optiuni dar dintre toate acestea, Coolmuster Data Recovery este cea în care poți avea încredere. Este un software simplu, dar puternic, care poate recupera tot felul de fișiere de pe hard diskul intern și hard diskul extern.

Acceptă recuperarea a peste 550 de formate de fișiere, inclusiv fotografii, videoclipuri, muzică, documente, e-mailuri, .zip etc. Mai important, software-ul prezintă 4 moduri diferite de recuperare care pot face față diferitelor scenarii de pierdere a fișierelor, cum ar fi șterge, formatat, sau fișiere inaccesibile. După scanarea fișierelor, Coolmuster Data Recovery permite previzualizarea pentru a verifica și confirma datele înainte de a decide să le recuperați.

1

Coolmuster Data Recovery cu Licenta Gratuita

Detalii promoti
Denumire produs: Coolmuster Data Recovery
Valabilitate licenta: 1 an
Sistem de operare: Windows
Pagina promotionala: link

Apasă aici…

Adresa de email: coolmuster@winxdvd.com
Cheie de licență: 4E707C681068DA70DD408B39AF97DAD8C47603BE
Conditiile promotiei:
  • Licenta valabila 1 an.
  • Fara actualizari gratuite.
  • Fara suport tehnic gratuit.
  • Promotie disponibila pentru o perioada limitata de tmp.
2


Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Vizitati pagina promotionala si completam micul formular cu datele solicitate, nume, adresa de e-mail și captcha, apoi apasati butonul ‘Submit’.

Coolmuster Data Recovery cu Licenta Gratuita

Descărcați și instalați software-ul pe computer. Utilizați informațiile de licență de mai sus pentru a înregistra software-ul.

coolmuster data recovery license key
3

Caracteristici si Repere

Caracteristici
  • Coolmuster Data Recovery este un instrument robust și fiabil de recuperare a datelor, care este într-adevăr o necesitate pentru recuperarea a peste 550 de formate de fișiere, inclusiv fotografii, videoclipuri, muzică, documente, e-mailuri, .zip etc.
  • Puteți recupera fișiere șterse, formatate sau inaccesibile în orice situație de pierdere a datelor, precum și să recuperați date nu numai de pe hard diskul intern, ci și de toate tipurile de hard disk-uri externe.
  • Oferă 4 moduri de recuperare diferite: Recuperare pentru fisierele șterse, Recuperare format, Recuperare brută și Recuperare partiție pentru a vă satisface diferitele nevoi de recuperare.
  • Acest program de recuperare a datelor vă va scana hard disk-ul automat, iar după scanarea fișierelor, puteți previzualiza formate de fișiere comune, inclusiv BMP, GIF, PNG, JPEG, JPG, TIF, DOC, DOCX, HTM, PDF, PPT, PPTX, RAR, XLS , XLSX, ZIP etc.
  • Ceea ce îl face grozav este capacitatea sa de a recupera date de pe carduri de memorie, unități flash USB, playere MP3/MP4 și alte dispozitive de stocare amovibile.
4

Detalii Tehnice

Dezvoltat de:Coolmuster
Dimensiune fisier:9,38 mb.
Tip de configurare:Offline installer
Spaţiu:35,8 mb.
Categorie:Back-up & Recuperare
Sistem de operare:Windows 11/10/8/7/Vista
5

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8.2Expert Score
Awesome

Coolmuster Data Recovery poate fi folosit pentru a recupera fișierele șterse sau pierdute de pe computer. Vă ajută să recuperați documente, e-mailuri, fotografii, videoclipuri, fișiere audio și multe altele de pe diferite medii de stocare.

Funcționalitate
8
Interfață
8.8
Utilizabilitate
7.9
Coolmuster Data Recovery cu licență gratuită
Coolmuster Data Recovery cu licență gratuită
RON 00.00 RON 236,37
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0