AceThinker PDF Converter Gratuit

8.4/10 (Expert Score)
Product is rated as #6 in category Conversie PDF

AceThinker PDF Converter este un program software care permite utilizatorilor să convertească fișiere PDF în diferite formate, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint, Text, HTML, imagini și altele. Programul oferă o interfață ușor de utilizat și funcționează rapid și eficient pentru a converti documente PDF cu precizie.

Cu ajutorul acestui software, utilizatorii pot edita documente PDF prin conversia acestora în alte formate și apoi îmbunătățirea lor prin adăugarea de modificări sau îmbunătățiri. De exemplu, pot adăuga imagini, text sau alte elemente pentru a personaliza documentul PDF. De asemenea, programul poate ajuta la crearea unui fișier PDF din diferite tipuri de fișiere, inclusiv Word, Excel, PowerPoint și HTML.

AceThinker PDF Converter este disponibil atât pentru platformele Windows, cât și pentru cele Mac. Programul este intuitiv și simplu de utilizat, astfel încât utilizatorii de toate nivelurile de experiență pot beneficia de el. În plus, acesta oferă opțiuni avansate pentru personalizarea procesului de conversie, cum ar fi selectarea paginilor specifice dintr-un document PDF sau configurarea setărilor de calitate pentru fișierele de ieșire.

1

AceThinker PDF Converter Giveaway

Detalii giveaway
Termeni:
 • Actualizări gratuite pentru perioada licențiată
 • Suport tehnic gratuit
 • Utilizare necomercială
 • Promoție disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.
2

Cum obținem AceThinker PDF Converter cu licență gratuită

Instrucțiuni

Pentru a obține licența gratuită trebuie sa urmăm acești pași simpli:

Vizităm pagina promoțională, facem click pe butonul ”Get Giveaway Version”.

AceThinker PDF Converter Giveaway

Se va deschide o fereastră unde avem cheia de licență si link-ul pentru descarcarea AceThinker PDF Converter.

AceThinker PDF Converter Gratuit

Instalați programul pe computer, faceți click pe butonul ”Activate” din dreapta sus și introduceți serialul primit.

AceThinker PDF Converter
3

Caracteristici și repere

Caracteristici
 • Conversie eficientă a documentelor PDF: AceThinker PDF Converter poate converti documente PDF în mai multe formate, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, Text, HTML, imagine și multe altele. Conversia este rapidă și precisă, iar rezultatele sunt de înaltă calitate.
 • Interfață intuitivă și ușor de utilizat: Interfața utilizatorului este simplă și ușor de navigat, permițând utilizatorilor să convertească rapid și ușor documente PDF în alte formate de fișiere.
 • Conversia batch: AceThinker PDF Converter permite utilizatorilor să convertească mai multe documente PDF simultan, economisind timp și efort.
 • Protecția documentelor PDF: Utilizatorii pot proteja documentele PDF cu parole pentru a se asigura că informațiile lor sensibile sunt în siguranță.
 • Combinarea documentelor PDF: AceThinker PDF Converter poate combina mai multe documente PDF într-un singur fișier, simplificând gestionarea documentelor.
 • Suport pentru OCR: AceThinker PDF Converter este dotat cu o tehnologie OCR (Optical Character Recognition), ceea ce înseamnă că poate recunoaște textul din documentele scanate și să-l convertească într-un fișier editabil.
 • Compatibilitate: AceThinker PDF Converter este compatibil cu Windows și Mac OS X și poate fi utilizat pentru a converti documente PDF în diferite formate de fișiere pe diferite platforme.
4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.4Expert Score
8.4 / 10

AceThinker PDF Converter este un program software intuitiv și eficient care permite utilizatorilor să convertească, să editeze și să creeze documente PDF în diferite formate, oferind opțiuni avansate de personalizare.

Funcționalitate
8.7
Interfață
8.8
Utilizabilitate
7.6
AceThinker PDF Converter Gratuit
AceThinker PDF Converter Gratuit
RON 00.00 RON 274,52

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0