EZTalks – Abonament Gratuit Pentru 1 An

EZTalks – Abonament Gratuit Pentru 1 An

EZTalks este un nou software de videoconferinta care le oferă utilizatorilor cea mai mare flexibilitate de a comunica cu oameni din diferite locuri, cu acest instrument puteți vizualiza oricât de multe streamuri simultan doriți. Mai mult, puteți conduce virtual conferințele video cu până la 1000 de oameni.

Cu EZTalks, puteți găzdui conferințe video fie pe desktop fie pe laptopul dvs. fiind conectat la internet puteți vorbi pe chat cu pamenii cu video HD  720P/1080P,  puteți distribui fișierele într-o varietate de formate precum Word, Excel, PowerPoint, PDF, Image, Text etc.

Pe lângă ecran și opțiunea de partajare a fișierelor, EZTalks incliude de asemenea o funcție de whiteboard care vă permite să facei notițe chiar pe pe ecran și puteți sublinia un conținut anume, crescând capacitatea de a colabora cu alții, puteți explica idei și puteți aplica noi soluții inovative. Cu EZTalks  puteți comunica cu oricine, oriunde și la orice oră.

EZTalks Premium 10  (până la 10 participanți per întâlnire) costa, în mod normal 228 dolari pe an. Dar, acum EZTalks, ofera planul EZTalks premium 10  GRATIS pentru 1 an, pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa detinem un cont, pentru asta vizitam aceasta pagina si completam campurile necesare cu datele cerute.[ads1]

Apoi mergem la pagina produsului si facem click pe “Buy Now” sub Premium 10.

EZTalks Plans

 

In urmatoarea pagina faceti click pe  link-ul “Change to Annual Plan” pentru a schimba in planul anual.

EZTalks_anual plan

 

Introduceti codul de reducere EZTalks-MW-100 in campul “Discount Coupon” si apasati butonul “refresh“ (indicat in poza), veti obtine reducere de 100% pentru 1 an.

EZTalks_cupon de reducere

 

Click pe butonul “Security checkout” si urmati pagi pentru a finaliza incrierea — nu este necesar informatii de plata.

aici avem si dovata:

EZTalks-Premium-10-Annual-Plan.

EZTalks – Abonament Gratuit Pentru 1 An
EZTalks – Abonament Gratuit Pentru 1 An
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0