Weather Underground Wunderground – Cont Premium Gratuit pentru 20 de ani

SaveSavedRemoved 0

Weather Underground (wunderground.com) este un serviciu pentru prognoza meteo comercial care se angajează să ofere cele mai
precise informații despre starea vremii prin intermediul internetului. Weather Underground oferă informații meteo în timp real on-line pentru majoritatea orașelor mari din întreaga lume, precum și rapoarte meteo locale pentru ziare și site-uri Web. Acest site vă oferă mult mai multe informații decât ați avea vreodată de fapt nevoie, permițându-vă să alegeți dintr-o serie de straturi meteorologice diferite care sunt reprezentate grafic pe partea de sus a unei harti interfata dinamica. Cu mai mult de 24.000 de utilizatori, contribuind la observații locale din stațiile meteorologice personale, Weather Underground este în măsură să ofere condiții informatii meteorologice up-to-the-minute.

In cele ce urmeaza o sa va arat un truc despre cum putem face rost de cont premium wunderground.com pe 20 de ani.

1. Creaza și / sau conecteaza-te aici: http://www.wunderground.com/

2. Obtine cont premium gratuit aici: http://payment.wunderground.com/NoAdsPayment.php (folositi codul promotional QWV35)[ads1]

3. Obtine inca un an gratis aici: https://www.wunderground.com/member/membersettings.html (folosind acest cod : CLASC)

4. Dacă doriți să se extindeti contul premium pentru o perioada mai mare de un an trebuie să utilizați http în loc de https: http://www.wunderground.com/member/membersettings.html (Folosind acest cod promotional : CLASC) (aplicati de 19 ori, din nou si din nou)

NOTA: Daca incercati sa obtineti cont premium pe o perioada mai mare de 20 de ani contul dvs. va devenii cont gratis (free)

Dovada e aici:

2015-04-21_12h31_23

 

Mie pana in 2035 imi ajunge, hehe!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0