PowerISO 6.0 – Licenta Gratis @ windowsdeal

SaveSavedRemoved 3

PowerISO 6.0 – Creaza, arde pe CD / DVD / BD-ROM, monteaza imagini ISO, BIN, NRG, CDI, DAA, etc.

PowerISO va permite manipularea imaginilor CD si DVD, prin creare, adaptare, conversie, precum si montarea continutului acestora.

Imediat dupa ce se termina instalarea, aveti posibilitatea sa alegeti asocierile de fisiere (PowerISO suporta cele mai multe dintre ele, ISO, BIN, NRG, CDI, DAA, etc), precum si numarul de drive-uri virtuale (de la 0 la 23). Nu va faceti griji, aveti posibilitatea sa modificati aceste informatii dupa aceea. Repornirea sistemului este necesar.

În sectiunea Instrumente aveti posibilitatea sa copiati CD, DVD sau discuri BD, crea si arde imagini de discheta, imagini USB drive, drive-uri USB bootabile, CD-uri audio, sterge discuri reinscriptibile, sau imagini de montare.

Blu-ray disc pentru ardere este, de asemenea, sustinuta de PowerISO si puteti testa fisiere, precum si conversia si comprima continut.

Daca aveti orice probleme an utilizarea PowerISO, puteti parcurge fisierul de ajutor. Din fericire, nu aveti nevoie de o conexiune la Internet pentru el.

Power ISO  este un mic dar foarte bun program de montare a CD/DVD virtuale. Power ISO  suporta o multitudine de fisiere virtuale gen .iso, .cue, .nrg, … in jur de 20 de extensi. Power ISO suporta pana la 10 “sloturi” virtuale.

32-bit Windows: Windows 98, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7, Windows 8, 8.1

64-bit Windows: Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7, Windows 8. 8.1

Puteti inscriptiona disk-uri cu  Sisteme de operare cum ar fi: Windows XP, 7, 8, 8.1, 10 pe CD/DVD, puteti crea si stick-uri de memorie USB, bootabile.

[ads2]

Promotia se desfasoara pe site-ul windowsdeal, pagina promotionala o gasim aici, doar apasati butonul albastru “Download” si urmati instructiunile, serialul / licenta este inclusa in kitul de instalare, nu trebuie decat sa instalam programul si avem PowerISO versiunea full.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0