Download Windows 8.1 Pro ISO File Legal, Fara Product Key

Download Windows 8.1 Pro ISO File Legal, Fara Product Key

Download Windows 8.1 Pro ISO File Legal, direct de pe serverele Microsoft

In cele ce urmeaza o sa va arat de unde, sau mai bine zis cum putem descarca windows 8.1 Pro – 32 sau 64 bit direct de pe serverele Microsoft, fara a mai fi nevoiti sa folosim versiunile descarcate de pe torrent, unde stie toata lumea ca acolo nimic nu e sigur. Microsoft a pus la indemana un nic utilitar pentru asta, el se numeste “mediacreationtool” si poate fi descarcat de aici.[ads1]

windows.microsoft

Este un utilitar portabil deci nu necesita instalare, facem dubluclick pe el si ne va aparea urmatoarea fereastra unde trebuie sa alegem limba, editia si arhitectura.

windows 8.1

Bun, in fereastra urmatoare avem doua optiuni, sa cream un Stick Memorie USB pregatit pentru instalare sau, sa salvam imaginea ISO in pc pentru a o instala cand dorim de pe un DVD sau alt dispozitiv de stocare.

windows 8.1 pic2

Viteza de download este excelenta, asa ca in cel mai scurt timp avem o copie originala, neatinsa al unui sistem de operare foarte bun, in ciuda criticilor aduse de diverse persoane Windows 8.1 ramane un sistem de operare foarte reusit.

windows 8.1 download

[box type=”warning” align=”aligncenter” class=”” width=””]Cu trecerea timpului este posibil ca Microsoft sa inceteze suportul pentru Windows 7 si Windows 8. Daca aveti probleme in a descarca prin aceasta metoda, puteti incerca aceasta varianta: http://www.mocasoft.ro/download-windows-7-8-1-sau-10-imagini-iso-direct-de-la-microsoft/[/box]

Download Windows 8.1 Pro ISO File Legal, Fara Product Key
Download Windows 8.1 Pro ISO File Legal, Fara Product Key
4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Din pacate windows 8.1 romana 64 bit, e cel care-mi trebuie mie. Am luat imaginea dar la instalare imi cere serial key asa ca nu pot sa fac nimic cu el.

 2. Va salut!
  Interesant articolul dumneavoastra! Am incercat si eu insa nu am reusit deoarece platforma mea de Windows e Vista Home Premium . Totusi cum as putea descarca programul folosindu/ma de ceea ce am?

  • Nu cred ca Windows-ul pe care îl ai acum este problema, spune-mi mai exact ce nu funcționează, nu se deschide acel mic program? Nu poți descarca programul?, ori nu pornește descărcarea Windows-ului?
   Oricum sa lansat Windows 10, cred ca mai bine ai alege aceasta versiune, e mai bună…

 3. Dupa ce am urmat pasii indicati, imi apare: If you’re not running Windows 8 or Windows 8.1, you’ll need to enter a Windows 8 or Windows 8.1 product key. You’ll also need a product key if you’re running Windows 8 and trying to install Windows 8.1 Pro. To learn how to buy Windows 8.1 to get a product key, go to the Get Windows page.
  Deci, e nevoie de product key…

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0