InterNet

Ant Download Manager Licenta Gratis

Ant Download Manager 1.13.3 Licenta Gratis

Integrare completă cu cele mai populare browsere web: Internet Explorer 8+, Mozilla Firefox 32+, Google Chrome 31+ și clonele lor (Pale Moon, Opera, Vivaldi, Slimjet, Comodo Dragon, Comodo IceDragon etc.).
Built-in video grabber vă permite să descărcați videoclipuri de la multe site-uri și servicii video. Există un buton video pentru a facilita selectarea videoclipului, dimensiunea și calitatea acestuia. Suportă o mulțime de servicii video populare: youtube.com, vimeo.com, dailymotion.com, facebook.com, instagram.com, rutube.ru, coub.com, vine.co, bbc.com, twitter.com și multe altele .

Algoritmii generali vă permit să descărcați videoclipuri din mai multe resurse pe care nici dezvoltatorii nu le știau măcar.
Când capturați imaginile video, AntDM se oferă întotdeauna să extragă sunetul din video și să îl convertească în format MP3. Pentru a face acest lucru, există un element din meniu al butonului video. În unele cazuri, poate fi un mesaj care vă întreabă daca doriti conversia audio în format MP3.

Pentru a obtine Ant Download Manager  cu licenta gratis, nu trebuie decat sa descarcam kit-ul de instalare accesam acest link, kit-ul de instalare este preactivat si nu necesita cheie de activare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close