Web Analytics Made Easy - StatCounter
InterNetMultimediaPrograme Android

Tv Online Romania Pentru Windows si Android

Tv Online Romania Pentru Windows si Android

Sunt multe programe sau site-uri care pretind ca ofera gratis Tv Online Romania Pentru Windows si Android, insa eu m-am oprit asupra unuia din ele si pe care il consider printre cele mai bune, asta pentru ca cei care se ocupa de el au grija sa fie actualizate in permanenta Stream-urile tv si radio. Pentru Pc, indiferent, fie că folosim My WebTV ori alt site sau program pentru vizionarea de Posturi Tv, trebuie sa avem instalat in prealabil urmatoarele pluginuri: SopCast, VLC si FlashPlayer, odata ce avem aceste 3 programe instalate putem viziona fara nici o restrictie aproape toate posturile tv Romanesti.

De fapt acest program este  un simplu web browser, spre deosebire de alte browsere acesta ne deschide o singură pagină web prin care avem acces la posturile TV online pe care le putem vizualiza fără necesitatea rulării lui Internet Explorer.

Descarca My WebTVhttp://mywebtv.info/download/

Pentru functionarea corecta a canalelor TV sunt necesare urmatoarele programe:

Pentru Android:

Cum putem viziona programe tv online pe tableta sau smartphone-ul nostru android?

tv online romania android

Este simplu, in primul rând trebuie sa avem instalate doua programe, este vorba de Sop to Http (Sopcast) si poate fi descarcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trimarts.soptohttp, si de VLC care poate fi descarcat de aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc, vizităm pagina http://mwebtv.info, alegem postul tv dorit si atingem exemplu: ”Deschide Nick Jr in Sopcast

Am facut un mic video cu pasi necesari, in clip se poate vedea ca totul functionează și că programul TV dorit pornește fara nici o problemă:

Totusi daca ceva nu functioneaza puteti scrie la sectiunea comentarii, poate impreuna reușim sa îi dăm de cap.

Tags

15 Comments

 1. salut. am instalat toate 3 aplicatiile,dar cand vreau sa deschid un link din opera nu merge….mai exact
  OPERA NU A PUTUT DESCHIDE LINKUL,DEOARECE PE ACEST SISTEM NU A FOST GASITA NICIO APLICATIE ASOCIATA CU PROTOCOLUL SOP

  1. Încearcă sa folosești pagina, nu programul lor. Dacă ai sopcast instalat și intri pe pagina lor.. Ai acolo “open link with sopcast”. Nu ai sa găsești TV online în care sa nu fie reclame, trebuie și ei sa mănânce o pâine de undeva

    1. da, excelent!
     sper sa dureze (daca nu are reclame inseamna ca o faci din pasiune, iar daca nu vin si banii sa sti ca pasiunea moare) si link-urile sa fie actualizate constant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close