Windows

Download Windows 10 Final – Imagine iso (Oficial)

Descarca imaginea ISO cu noul Windows 10 Final, aceasta este modalitatea oficiala pusa la dispozitie chiar de Microsoft, downloade-ul se efectueaza direct de pe serverele Microsoft.

Ca si la 8.1 Microsoft pune la dispozitie o mica unealta cu ajutorul careia putem descarca noul sistem de operare, instrumentul se numeste MediaCreationTool si poate fi descarcat de aici: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10,

Download Windows 10 - Imagine iso
Download Windows 10 – Imagine iso

putem alege sa facem update sistemului ori sa cream o imagine iso pentru a instala mai tarziu sau pe alt Pc. Putem selecta limba, arhitectura, dacă utilizați 32-bit sau 64-bit și  ediția de care aveti nevoie fie ca e vorba de editia Home, Home N, Pro si Pro N.

Download Windows 10 - Imagine iso-oficial download
Download Windows 10 – Imagine iso-oficial download

Dacă alegeti sa il puneti pe un Memory Stick Usb aveți nevoie de cel puțin 6 GB sau mai mare.

Cum descarcam windows 10 fara  MediaCreationTool? urmam pasii:

Vizitam aceasta pagina, alegeti versiune windows 10 care corespunde necesitatilor voastre

apoi urmati pasii..

Derulati in jos si alegeti editia pe care o doriti “Select edition” apoi butonul ”Confirm”

 

Urmatorul pas este selectarea limbii windows-ului “Select the product language” , alegeti limba dorita si confirmati apasand butonul.

Acum, veți fi directionat catre pagina de descarcare Windows 10 ISO . Din pagina, veți vedea două link-uri. Unul sa Descărcați Windows 10 ISO pe 32-bit   și unul pentru descarcare Windows 10 ISO 64-bit. Selectați pe cel care doriți să îl descărcați.

Windows-10-ISO-Download-begin-download-32bit-64bit

Descarcarea va trebui sa inceapa imadiat, Pe pagina cu link-urile de download puteți vedea un mesaj de două rânduri spunând că “Link valabil timp de 24 de ore de la momentul creari. Expira: data și ora”

Tags

9 Comments

  1. Multumim pentru noutati. Aveam instalate doua tipuri de ad block si nu intelegeam de ce nu pornea descarcarea. Sper ca adminul acestui site n-a sughitat foarte tare azi. 🙂
    Am luat varianta pe 64 pentru ca imi permite configuratia laptopului.

    1. Am filtrat adresa, insa n-am mai postat asta in comentariu. Eram sigur ca e o problema de la mine, dar nu imi dadeam seama unde greseam.
      Multumesc mult pentru ca existi.

  2. Am descarcat toate versiunile(eng-ro,x86-x64) sa fiu sigur :),sunt bune la casa omului,sa profitam pana se mai poate ,posibilitatea asta este temporara, la fel ca windows 7. Multumesc,chiar aveam nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close