Panda Cloud Antivirus Pro 2015 – Licenta Gratuita/ Serial

SaveSavedRemoved 0

Panda Cloud Antivirus Pro 2015 adica versiunea 15.1 cu licenta GRATUITA, promotia se desfasoara pe site-ul de socializare Facebook, de aceea pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa avem un cont sau daca nu, sa ne cream unul. Dar mai intai sa vedem ce face acest antivirus.

Panda Cloud Antivirus Pro un antivirus ce se bazeaza pe o altfel de tehnologie decat programele antivirus clasice, e vorba de Collective Intelligence (inteligenta colectiva) sistem de detectare si dezinfectare a virusilor si altor amenintari, care foloseste o baza de cunostinte distribuita de milioane de utilizatori si analiza comportamentala a aplicatiilor (numai pentru versiunea PRO) -care identifica fisierele/ programele cu caracter malitios, blocandu-le.

 

Panda Cloud Antivirus include antivirus local si la distanta, anti-spyware, anti-rootkit, firewall, detectie euristica, analiza comportamentala, cache aplicatiilor de incredere toate acestea cu un consum relativ redus de resurse, consuma in medie cam 17 MB de RAM.

Pentru a descarca Panda Cloud Antivirus Profesional cu licenta / serial gratuit pentru 180 de zile, trebuie sa vizitam pagina promotionala, dam Like paginii, apoi descarcam programul apasand butonul ”Download it now

panda cloud antivirus

Promotia de pe Fcaebook nu mai functioneaza dar puteti descarca direct trialul accesand urmatorul link: Panda Cloud Antivirus Pro 2015 valabil 6 luni.[ads1]

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. la antivirusi sunt foarte critic,de la panda recomand produsele,spaniolii astia fac treaba foarte buna

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0