Web
Analytics
Back-up & Recuperare

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis – salveaza datele si protejaza sistemul de eventualele dezastre

Indiferent ca folositi Pc-ul acasa sau la servici, siguranta datelor este putin neglijata, pe principiul ”mie nu mi se poate intampla”. Din pacate de multe ori nu functioneaza aceasta regula. O & O DiskImage Professional Edition este o solutie completa si accesibila pentru back-up-ul datelor, care ofera protectie de incredere. O & O DiskImage Pro va permite ca creati copii de siguranta al intregului pc, al partitiilor sau al fisierelor in parte.

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati cu adresa de email si apasati butonul verde ”Kostenlose Lizenz anfordern”.

O&O DiskImage v10.5 Professional – Licenta / Serial Gratis

Pentru a beneficia de această promoție trebuie sa vizităm pagina promoțională , completăm cu adresa de email și apăsăm butonul Verde ”Kostenlose Lizenz anfordern”

In scurt timp sa sosi un email cu un link pe care va trebui să îl accesați pentru a confirma adresa de email, abia al doilea email va conține serialul, link-ul de download și intrucțiunile de înregistrare.

DescarcaO&O DiskImage v.10.5 Professional 

Tags

5 Comments

  1. e un program pentru back-ul, daca faci copie partitiei c, cand vei avea necazuri vei putea restaura acel back-up al partitiei respective, asa si cu fisiere , setari, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close