O&O DiskImage v15 Professional – Licenta / Serial Gratis

O&O software
Deal Score0
RON 00.00 RON 243,13 OBȚINE GRATUIT
Deal Score0
RON 00.00 RON 243,13 OBȚINE GRATUIT

Indiferent ca folositi Pc-ul acasa sau la servici, siguranta datelor este putin neglijata, pe principiul ”mie nu mi se poate intampla”. Din pacate de multe ori nu functioneaza aceasta regula. O & O DiskImage Professional Edition este o solutie completa si accesibila pentru back-up-ul datelor, care ofera protectie de incredere. O & O DiskImage Pro va permite ca creati copii de siguranta al intregului pc, al partitiilor sau al fisierelor in parte.

5

Cum obtinem licenta gratuita pentru O&O DiskImage Pro

Detalii Promotie
Conditiile promotiei
  • Obțineți o licență pe viață pentru versiunea 15.x pentru 1 computer.
  • Licența este doar pentru uz casnic.
  • Actualizările programului la versiunile noi nu sunt disponibile. Licența este valabilă numai pentru versiunea 15.x.
  • Puteți instala / reinstala programul după încheierea acestei oferte. Pentru asta salvati datele pentru inregistrare.
2

Pasii necesari pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Pentru a O&O DiskImage v15 Professional cu licenta gratuita pe viata este necesar sa parcurgem cativa pasi simpli.

Primul pas este ca trebuie sa vizitam pagina promotionala, odata ajunsi aici completam campul mentionat in poza de mai jos cu adresa de email si apasam butonul ”Kostenlose Lizense anfordern”

Odata ce apasam butonul verde ”Kostenlose Lizense anfordern” vom primi un mesaj in casuta de email, acesta va contine un link de confirmare, facem click pe acesta.

Un alt e-mail va sosi, de data aceasta este cel norocos, acesta contine link-urile de download plus serialul pentru inregistrarea O&O DiskImage Pro

Kit-urile de instalare din email-ul primit sunt in limba Germana, pentru limba engleza descarcati din link-urile oferite de noi in sectiunea 1 ”Cum obtinem licenta gratuita pentru O&O DiskImage Pro”
3

Pentru inregistrarea programului:

Detalii inregistrare program

Descarcam si instalam aplicatia pe PC.

La prima lansare a programului alegem ”Enter your registration code” si mergem mai departe prin apasarea butonului ”Urmatorul”

Inregistrare O&O DiskImage Professional
O&O DiskImage Professional Full Very
4

Descriere Produs

Descriere

Cel mai important program pentru PC
Datele sunt cele mai valoroase pentru utilizatori: fotografii, documente, videoclipuri personale, fișiere de lucru etc. Este important să vă protejați datele deoarece sunt supuse unor riscuri suplimentare: defecțiuni ale hard diskului sau SSD-ului, viruși, programe de criptare sau chiar ștergere accidentală.

O copie de rezervă actualizată este singura modalitate garantată de a evita pierderea datelor. O&O DiskImage 15 Pro vă protejează datele. Chiar dacă nu sunteți expert în calculatoare, puteți crea cu ușurință o imagine a întregului sistem Windows, puteți clona discuri sau puteți copia fișiere și foldere importante fără nici o dificultate.

Structură reproiectată
Întreaga structură internă a O&O DiskImage a fost complet reconstruită, astfel încât dezvoltatorii să poată adăuga noi funcții și îmbunătățiri mai rapid și mai des. Datorită modificărilor interne, viteza tuturor funcțiilor de bază a fost mărită. Aceste îmbunătățiri sunt necesare pentru implementarea rapidă a noilor funcționalități și implementarea propunerilor de la clienți.

DiskImage To Go
Anterior, pentru a restabili o copie de rezervă, trebuia să creați separat suportul bootabil O&O DiskImage. Acum totul a devenit mult mai ușor! DiskImage To Go convertește automat unitatea de disc externă selectată (sau unitatea flash USB) în suportul bootabil O&O DiskImage și marchează această unitate ca suport preferat pentru backupurile viitoare ale sistemului. Când acest disc este conectat la un computer, O&O DiskImage va salva automat o imagine a tuturor discurilor interne și a datelor de pe acesta.

Efectuarea unei copii de rezervă actualizate este acum ușoară. Dacă computerul dvs. are probleme sau doriți să transferați sistemul și toate datele pe un computer nou, atunci cu O&O DiskImage puteți restaura datele dintr-o imagine printr-un clic pe un buton. Nu a fost niciodată mai ușor să vă păstrați datele în siguranță!

Suport format VHDX
O&O DiskImage 15 a primit suport complet pentru formatul VHDX (hard disk virtual). Principalul beneficiu al VHDX este capacitatea crescută de stocare de până la 64 TB (terabytes) în loc de limita standard de stocare VHD de 2 TB. De asemenea, VHDX are protecție împotriva fisierelor corupte.

5

Evaluarile utilizatorului și ale editorului

Adaugă evaluarea
8.5 Total Score

Functionalitate
8.5
Interfata
9.5
Utilizabilitate
9
Add your review  |  Read reviews and comments
5 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Se foloseste o imagine bootabila facuta in prealabil cu acest program (live cd), ceva in genul asta: https://www.youtube.com/watch?v=kGg0ZAuApOY

  2. sistem recovery mai functioneaza folosind discul de windows

  3. daca windows crapa numai sistem recovery mai functioneaza,atunci eu cum pot folosii acesta imagine?

  4. e un program pentru back-ul, daca faci copie partitiei c, cand vei avea necazuri vei putea restaura acel back-up al partitiei respective, asa si cu fisiere , setari, etc.

  5. eu nu inteleg cum functioneaza acest program,ami face imagine la partitia c sa spunem,acea imagine va avea probabil 30 gb,ce fac cu imaginea si cum o folosesc?

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart