Back-up & Recuperare

O&O DiskImage v12 Professional – Licenta / Serial Gratis

O&O DiskImage v12 Professional – Licenta / Serial Gratis – salveaza datele si protejaza sistemul de eventualele dezastre

Indiferent ca folositi Pc-ul acasa sau la servici, siguranta datelor este putin neglijata, pe principiul ”mie nu mi se poate intampla”. Din pacate de multe ori nu functioneaza aceasta regula. O & O DiskImage Professional Edition este o solutie completa si accesibila pentru back-up-ul datelor, care ofera protectie de incredere. O & O DiskImage Pro va permite ca creati copii de siguranta al intregului pc, al partitiilor sau al fisierelor in parte.

Pentru O&O DiskImage 12 Pro vizitam aceasta pagina promotionala.

Trebuie doar să vă conectați (creați un cont dacă nu ați făcut anterior) și faceți clic pe butonul “get serial code”. Ar trebui să vi se atribuie imediat un cod de serie.

O noua pagina promotionala pentru O&O DiskImage v12 Professional o gasim aici, trebuie doar sa completati cu adresa de email si apasati butonul ”Kostenlose Lizenz anfordern”.

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati cu adresa de email si apasati butonul verde ”Kostenlose Lizenz anfordern”.

O&O DiskImage v10.5 Professional – Licenta / Serial Gratis

Pentru a beneficia de această promoție trebuie sa vizităm pagina promoțională , completăm cu adresa de email și apăsăm butonul Verde ”Kostenlose Lizenz anfordern”

In scurt timp sa sosi un email cu un link pe care va trebui să îl accesați pentru a confirma adresa de email, abia al doilea email va conține serialul, link-ul de download și intrucțiunile de înregistrare.

DescarcaO&O DiskImage v.10.5 Professional 

Tags

5 Comments

  1. e un program pentru back-ul, daca faci copie partitiei c, cand vei avea necazuri vei putea restaura acel back-up al partitiei respective, asa si cu fisiere , setari, etc.

  2. eu nu inteleg cum functioneaza acest program,ami face imagine la partitia c sa spunem,acea imagine va avea probabil 30 gb,ce fac cu imaginea si cum o folosesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close