miercuri , 22 noiembrie 2017

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis – salveaza datele si protejaza sistemul de eventualele dezastre

Indiferent ca folositi Pc-ul acasa sau la servici, siguranta datelor este putin neglijata, pe principiul ”mie nu mi se poate intampla”. Din pacate de multe ori nu functioneaza aceasta regula. O & O DiskImage Professional Edition este o solutie completa si accesibila pentru back-up-ul datelor, care ofera protectie de incredere. O & O DiskImage Pro va permite ca creati copii de siguranta al intregului pc, al partitiilor sau al fisierelor in parte.

O&O DiskImage v11 Professional – Licenta / Serial Gratis

Pagina promotionala o gasim accesand acest link, completati cu adresa de email si apasati butonul verde ”Kostenlose Lizenz anfordern”.

O&O DiskImage v10.5 Professional – Licenta / Serial Gratis

Pentru a beneficia de această promoție trebuie sa vizităm pagina promoțională , completăm cu adresa de email și apăsăm butonul Verde ”Kostenlose Lizenz anfordern”

In scurt timp sa sosi un email cu un link pe care va trebui să îl accesați pentru a confirma adresa de email, abia al doilea email va conține serialul, link-ul de download și intrucțiunile de înregistrare.

DescarcaO&O DiskImage v.10.5 Professional 

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Check Also

Ashampoo® Backup Pro 10

Ashampoo Backup Pro 10 Licenta Gratis

Dacă ai stat vreodată în fața unui ecran negru, deoarece Windows-ul a refuzat să pornească? atunci …

5 comments

  1. eu nu inteleg cum functioneaza acest program,ami face imagine la partitia c sa spunem,acea imagine va avea probabil 30 gb,ce fac cu imaginea si cum o folosesc?

  2. e un program pentru back-ul, daca faci copie partitiei c, cand vei avea necazuri vei putea restaura acel back-up al partitiei respective, asa si cu fisiere , setari, etc.

  3. daca windows crapa numai sistem recovery mai functioneaza,atunci eu cum pot folosii acesta imagine?

  4. sistem recovery mai functioneaza folosind discul de windows

  5. Se foloseste o imagine bootabila facuta in prealabil cu acest program (live cd), ceva in genul asta: https://www.youtube.com/watch?v=kGg0ZAuApOY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *