O&O DiskImage v17 Professional – Licenta / Serial Gratis

SaveSavedRemoved 1
O&O software
RON 00.00 RON 243,13
RON 00.00 RON 243,13

Indiferent ca folositi Pc-ul acasa sau la servici, siguranta datelor este putin neglijata, pe principiul ”mie nu mi se poate intampla”. Din pacate de multe ori nu functioneaza aceasta regula. O & O DiskImage Professional Edition este o solutie completa si accesibila pentru back-up-ul datelor, care ofera protectie de incredere. O & O DiskImage Pro va permite ca creati copii de siguranta al intregului pc, al partitiilor sau al fisierelor in parte.

O&O DiskImage 17 Professional Edition

O&O DiskImage v17 Professional este un software specializat în crearea și gestionarea imaginilor de disc (backup) pentru sistemele de operare Windows. Acest program oferă o gamă largă de funcții pentru a asigura că datele importante și sistemul de operare sunt protejate în caz de accidente sau eșecuri ale hard disk-ului.

Cu O&O DiskImage, utilizatorii pot crea imagini de disc exacte ale întregului sistem, inclusiv sistemul de operare, aplicațiile instalate, setările și toate fișierele și folderele, și le pot salva într-un loc sigur, cum ar fi un hard disk extern sau un server de backup. Aceste imagini pot fi restaurate rapid și ușor în caz de pierdere de date sau alte probleme de sistem.

În plus, O&O DiskImage v17 Professional oferă și funcții avansate, cum ar fi backup incremental și diferențial, criptarea datelor de backup, crearea de discuri de boot și o gamă largă de opțiuni de planificare a backup-urilor. Aceste funcții permit utilizatorilor să își personalizeze backup-urile în funcție de nevoile lor specifice și să asigure că datele lor sunt întotdeauna protejate și disponibile în caz de nevoie.

1

Cum obtinem licenta gratuita pentru O&O DiskImage Pro?

Detalii Promotie
Conditiile promotiei
 • Obțineți o licență pe viață pentru versiunea 17.x pentru 1 computer.
 • Licența este doar pentru uz casnic.
 • Actualizările programului la versiunile noi nu sunt disponibile. Licența este valabilă numai pentru versiunea 17.x.
 • Puteți instala / reinstala programul după încheierea acestei oferte. Pentru asta salvati datele pentru inregistrare.
2

Pașii necesari pentru obținerea și activarea licenței gratuite

Instructiuni

Pentru a O&O DiskImage v17 Professional cu licenta gratuita pe viata este necesar sa parcurgem cativa pasi simpli.

Primul pas este ca trebuie sa vizitam pagina promotionala, odata ajunsi aici completam campul mentionat in poza de mai jos cu adresa de email si apasam butonul ”Kostenlose Lizense anfordern”

O&O DiskImage v17 Professional - Licenta Serial Gratis

Odata ce apasam butonul verde ”Kostenlose Lizense anfordern” vom primi un mesaj in casuta de email, acesta va contine un link de confirmare, facem click pe acesta.

Un alt e-mail va sosi, de data aceasta este cel norocos, acesta contine link-urile de download plus serialul pentru inregistrarea O&O DiskImage Pro

Kit-urile de instalare din email-ul primit sunt in limba Germana, pentru limba engleza descarcati din link-urile oferite de noi in sectiunea 1 ”Cum obtinem licenta gratuita pentru O&O DiskImage Pro”
3

Pentru inregistrarea programului:

Detalii inregistrare program

Descarcam si instalam aplicatia pe PC.

La prima lansare a programului alegem ”Enter your registration code” si mergem mai departe prin apasarea butonului ”Urmatorul”

O&O DiskImage v17 Professional
O&O DiskImage v17 Professional serial key
O&O DiskImage v17 Professional - giveaway
4

Caracteristici Cheie

Caracteristici
 • Crearea de imagini de disc precise: O&O DiskImage v17 Professional permite crearea de imagini de disc exacte ale întregului sistem, inclusiv sistemul de operare, aplicațiile instalate, setările și toate fișierele și folderele. Aceste imagini pot fi salvate într-un loc sigur, cum ar fi un hard disk extern sau un server de backup.
 • Restaurare rapidă și ușoară: Imaginile de disc create cu O&O DiskImage pot fi restaurate rapid și ușor în caz de pierdere de date sau alte probleme de sistem. Utilizatorii pot alege să restaureze întregul sistem sau doar anumite fișiere și foldere.
 • Backup incremental și diferențial: O&O DiskImage v17 Professional oferă opțiuni pentru backup incremental și diferențial, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot economisi spațiu pe disc și timp prin crearea de backup-uri care conțin numai modificările aduse de la ultimul backup.
 • Criptare a datelor de backup: Utilizatorii pot alege să cripteze datele de backup cu o parolă pentru a le proteja împotriva accesului neautorizat.
 • Crearea de discuri de boot: O&O DiskImage v17 Professional permite crearea de discuri de boot pentru a facilita restaurarea sistemului în cazul în care acesta nu poate fi pornit.
 • Planificarea backup-urilor: Utilizatorii pot programa backup-urile să se execute la intervale regulate, astfel încât datele lor să fie întotdeauna protejate și disponibile în caz de nevoie.
 • Interfață intuitivă: Interfața O&O DiskImage este intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce face crearea și gestionarea backup-urilor o sarcină simplă chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.
5

Evaluarile utilizatorului și ale editorului

Adaugă evaluarea
8.5 Total Score

Functionalitate
8.5
Interfata
9.5
Utilizabilitate
9
Add your review  |  Read reviews and comments
5 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Se foloseste o imagine bootabila facuta in prealabil cu acest program (live cd), ceva in genul asta: https://www.youtube.com/watch?v=kGg0ZAuApOY

 2. sistem recovery mai functioneaza folosind discul de windows

 3. daca windows crapa numai sistem recovery mai functioneaza,atunci eu cum pot folosii acesta imagine?

 4. e un program pentru back-ul, daca faci copie partitiei c, cand vei avea necazuri vei putea restaura acel back-up al partitiei respective, asa si cu fisiere , setari, etc.

 5. eu nu inteleg cum functioneaza acest program,ami face imagine la partitia c sa spunem,acea imagine va avea probabil 30 gb,ce fac cu imaginea si cum o folosesc?

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0