TrustPort Total Protection 2015 – Descarca Gratuit Cu Licenta Pentru 1 An

SaveSavedRemoved 0

Proiectat pentru utilizatorii exigenți, TrustPort Total Protection 2015 este o suita all-in-one de securitate foarte puternica, care ofera protectie maxima pentru calculatorul dvs. cu utilizarea a două motoare de top anti-virus AVG (Argon) și BitDefender (Xenon) în timp real și mod la cerere împotriva programelor malware, amenințărilor online și inpotriva utilizarii abuzivă a datelor confidențiale. La toate punctele de intrare, se protejeaza impotriva diferitelor tipuri de coduri malitioase; ofera antivirus, antispyware și controlul antiadware; monitorizează toate conexiunile între calculator și lumea exterioară din blocul celor neautorizate; se verifică poșta electronică impotriva email-urilor nesolicitate (spam); previne descărcarea malware din mediul web; protejează copiii și tinerii împotriva conținutului web inadecvat.

În plus, TrustPort Total Protection 2015 sporește și mai mult securitatea datelor stocate și a schimbului lor, prin intermediul unor instrumente de criptare în timp real, pentru comunicații verificare prin semnătură electronică, crearea de arhive criptate, sincronizarea datelor sensibile între computer și dispozitiv mobil,  mărunțirea datelor sensibile destinate a fi șterse. În cazul unei daune grave virus, TrustPort Total Protection 2015 permite crearea unui disc de recuperare a sistemului cu un modul antivirus. După încărcarea sistemului de operare de pe discul de recuperare poate elimina programul malware, care nu ar fi putut fi eliminat prin alte mijloace.

TrustPort Total Protection 2015 costa în mod normal, 39.95 de euro pentru un cod de activare / seial key – 1 PC  1 an. Și vine cu 30 trial pentru testare. Dacă sunteti multumit de acest program si doriti sa il folositi mai mult timp exista o promotie oferita de Chip Czech si anume 1 an LICENTA GRATIS.

Pentru asta trebuie sa vizitam pagina promotionala si sa complatam un formular cu datele ceruta ca in poza de mai jos:

[ads1]

TrustPort Total Protection 2015 - Descarca Gratuit

In campul ” Kód promoakce *” punem codul promotional CZCHIP2015TPTP, codul promotional si adresa de email trebuie sa fie corecte, in rest se pot pune la plesneala 😉 .

Descarcă TrustPort Total Protection 2015 din aceast link [Marime 298 de mb, pachet de instalare pentru ambele versiuni 32 de biți și 64 de biți].

Aici avem dovada: 

TrustPort Total Protection 2015 – Descarca Gratuit Cu Licenta Pentru 1 An

 

[box type=”note” align=”alignright” class=”” width=””]Vă rugăm să verificați dacă nu aveți nici un alt program antivirus instalat pe computer înainte de instalare.[/box]

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. pareri? pare interesant cu motor antivirus dual

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0