Syncios Pro – Licenta Gratis

Syncios Pro – Licenta Gratis

Syncios Pro este o alternativă redutabilă la managerul  iTunes și iOS care vă poate ajuta să faceți backup și să restaurați dispozitivul dvs. iOS în doar câțiva pași, ca de altfel puteți transfera date între computer și  iPad/iPhone/iPod fără să rulați iTunes.

Cu Syncios Pro puteți transfera muzică, fișiere video, podcast, iTunes U, sunete de apel, cărți ePub/PDF, cărți audio, poze, aplicații, contacte, notițe, mesaje, favorite și multe altele de pe iDevide pe PC ca și de pe PC pe iDevice. Syncios Pro a vă permite de asemenea și să restaurați fișiere de pe directorul local,să faceți backup de pe iTunesși alte dispozitive. Programul suportă și dispozitivele Jailbroken. Mai mult, Syncios Pro poate converti fișiere video și audio în formatele compatibile iDevice și puteți crea sunete de apel personalizate și le puteți transfera pe dispozitivele dvs. după conversie.

[ads1]Pagina promotionala o gasim aici, navigati in josul pagini, distribuiti oferta (daca nu doriti sa distribuiti oferta va trebuii sa asteptati 300 de secunde)

Syncios Pro – Licenta Gratis
Syncios Pro – Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0