Panda Antivirus Pro 2016 – Licenta GRATUITA pentru 6 luni (promotie)

Panda Antivirus Pro 2016 – Licenta GRATUITA pentru 6 luni (promotie)

Panda Antivirus Pro 2016 cu serial / licenta gratuita pentru 6 luni

[ads2]

Panda Antivirus Pro este produs pilot al brandului de securitate informatică: o unealtă antivirus puternică care protejează sistemul dvs. într-un mod – eficient – și discret.

Spre deosebire de cei mai mulţi antiviruşi, Panda Antivirus Pro nu acaparează resursele sistemului. De asemenea, procesul de instalare a fost mult optimizat și nu ia atât timp ca versiunea anterioară. Ceea ce încă mai trebuie făcut este actualizarea definițiilor de viruși prima dată când îl deschideţi, ceea ce poate dura ceva timp.

Partea bună la Panda Antivirus Pro este că programul este aproape gata să înceapă să lucreze imediat după instalare. Pentru cei cărora le place să deţină controlul a tot, există un meniu de configurare foarte detaliat, organizat convenabil într-o interfață cu file.[ads1]

Panda Antivirus Pro dispune de o interfaţă drăguţă, care a fost reproiectată de la ultima versiune. Cu un stil ușor de utilizat, această interfaţă foloseşte file pentru a oferi acces la diverse domenii ale programului, cum ar fi configurarea opţiunilor, execuatrea scanări sistemului, vizualizarea rapoartelor şi verificarea elementelor în carantină. Panda Antivirus Pro vă protejează calculatorul nu numai de viruși, ci, de asemenea, de spyware, phishing, rootkits, hackeri şi furtul de identitate.[ads2]

Atunci când a fost testat pe atacurile virușilor standardizate, Panda Antivirus Pro a oprit imediat fișierele infectate și fără întreruperea majoră a muncii noastre. Ne-a plăcut mai ales faptul că Panda Antivirus Pro nu umple ecranul cu avertismente inutile tot timpul.

Panda Antivirus Pro este o aplicație antivirus discretă, eficientă și ușor de utilizat, care protejează sistemul dvs., fără a vă distruge experiența cu web-browsing-ul și Windows-ul.

  1. Download Panda Internet Security 2016 Versiune OEM, preactivat 6 luni.
  2. Sau download Panda Gold Protection 2016 Licenta 6 luni
  3. Sau download Panda Global Protection 2016 Licenta 6 luni
  4. Sau download Panda Antivirus Pro 2016 Licenta 6 luni

 

Panda Antivirus Pro 2016 – Licenta GRATUITA pentru 6 luni (promotie)
Panda Antivirus Pro 2016 – Licenta GRATUITA pentru 6 luni (promotie)
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0