Solutii Antivirus

UnHackMe 10 cu Licenta Gratis

UnHackMe licenta GRATIS 180 de zile

UnHackMe este un instrument de detecție rootkit extrem de eficient, care este proiectat pentru a detecta și elimina programele rootkit ce se ascund in sistemele de operare Windows.

Rootkit-urile sunt o nouă clasă de amenințări: pachete software rău intenționat concepute pentru a menține clandestin controlul asupra calculatoarelor țintă, în timp ce se sustrage de la detectarea antivirus. Astfel de rootkit-uri sunt utilizate direct de către hackeri (persoane fizice malware) sau sunt folosite ca blocuri pentru viruși sofisticate de creatorii de virusi. UnHackMe identifică pozitiv a rootkit-urilor și oferă opțiunea de a le scoate, inclusiv  intrări registru asociate, procese și fișiere.

Promotie noua UnHackMe licenta GRATIS 6 Luni:

Doar descarcati si instalati programul accesand urmatorul link: unhackme-comss.zip, sau aici. Licenta valabila 6 luni va fi activata automat.

Crearea unui punct de restabilire sistem înainte de a încerca un nou program este întotdeauna recomandat.

Tags

2 Comments

  1. Program bun de testat – asi face treaba / notabil – dar chiar dupa aplicarea sfaturilor din tutorialul video-vezi schimbari limba afisare – cand intra in detalii automat afiseaza cuneiforme arabe /sigur nu este limba rusa …
    poate azearbeagena …. In fine – program bun de incercat / pt. cei care au rabdare ….rezultatul s-ar putea sa va surprinda….(neplacut – avand in vedere ce stie sa faca… )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close