Expired

UnHackMe 11 cu Licenta Gratis

Deal Score+3
€00.00 €44,76
Deal Score+3
€00.00 €44,76

UnHackMe licenta GRATIS pe viață

UnHackMe este un instrument de detecție rootkit extrem de eficient, care este proiectat pentru a detecta și elimina programele rootkit ce se ascund in sistemele de operare Windows.

Rootkit-urile sunt o nouă clasă de amenințări: pachete software rău intenționat concepute pentru a menține clandestin controlul asupra calculatoarelor țintă, în timp ce se sustrage de la detectarea antivirus. Astfel de rootkit-uri sunt utilizate direct de către hackeri (persoane fizice malware) sau sunt folosite ca blocuri pentru viruși sofisticate de creatorii de virusi. UnHackMe identifică pozitiv a rootkit-urilor și oferă opțiunea de a le scoate, inclusiv  intrări registru asociate, procese și fișiere.

UnHackMe 11.80 Gratis: Link Au mai ramas doar 14 ore! (licenta este pe viata)

UnHackMe licenta GRATIS 6 Luni:

Doar descarcati si instalati programul accesand urmatorul link: unhackme-comss.zip, sau aici. Licenta valabila 6 luni va fi activata automat.

Crearea unui punct de restabilire sistem înainte de a încerca un nou program este întotdeauna recomandat.

2 Comments
 1. detecteaza si programe curate ca fiind rootkit-uri. Un program paranoic….. Am Bitdefender TOTAL. cel mai bun

 2. Program bun de testat – asi face treaba / notabil – dar chiar dupa aplicarea sfaturilor din tutorialul video-vezi schimbari limba afisare – cand intra in detalii automat afiseaza cuneiforme arabe /sigur nu este limba rusa …
  poate azearbeagena …. In fine – program bun de incercat / pt. cei care au rabdare ….rezultatul s-ar putea sa va surprinda….(neplacut – avand in vedere ce stie sa faca… )

  Leave a reply

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Descarca Legal - 100% Gratis
  Register New Account
  Name (necesar)
  Prenume
  Gen
  Data nasterii
  Reset Password
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0