UnHackMe 16.10 cu Licență Gratuită

Obțineți o licență gratuită UnHackMe 16.10. Programul vă permite să identificați și să eliminați orice tip de malware și să monitorizeze in permanenta sistemul.
8.6/10 (Expert Score)
Product is rated as #3 in category Solutii Antivirus

Obțineți o licență gratuită pentru UnHackMe 16.10. Programul vă permite să identificați și să eliminați orice tip de malware, precum și să monitorizeze instantaneu codul rău intenționat din sistem

UnHackMe este un instrument de detecție rootkit extrem de eficient, care este proiectat pentru a detecta și elimina programele rootkit ce se ascund in sistemele de operare Windows.

Rootkit-urile sunt o nouă clasă de amenințări: pachete software rău intenționat concepute pentru a menține clandestin controlul asupra calculatoarelor țintă, în timp ce se sustrage de la detectarea antivirus. Astfel de rootkit-uri sunt utilizate direct de către hackeri (persoane fizice malware) sau sunt folosite ca blocuri pentru viruși sofisticate de creatorii de virusi. UnHackMe identifică pozitiv a rootkit-urilor și oferă opțiunea de a le scoate, inclusiv  intrări registru asociate, procese și fișiere.

1

Detalii promotie UnHackMe 16.10 licență gratuită

Detalii promotie
 • Nume produs: UnHackMe 16.10
 • Pagina oficiala: https://greatis.com/unhackme/
 • Pagina promotionala: N /A
 • Valabilitate licenta: pe viata (versiune promotionala, vine cu unele limitari)
 • Sistem de operare: Windows 11 / 10 / Windows 8.1 și 8 / Windows 7 / Windows Vista (x32/x64)

Apasa aici

Cheie de licenta: UH24-V161-J18N-RX95
Download: unhackme-giveaway.zip
Conditiile promotiei
 • Este o licență pe viață pentru un computer pentru uz casnic.
 • Nu există actualizări ale noilor versiuni (numai pentru versiunea 16.10).
 • Nu există suport tehnic gratuit. În același timp, există ajutor gratuit în eliminarea virușilor
2

Informatii despre obtinerea si activarea licentei

Instructiuni

In primul rand descarcam si instalam aplicatia accesand acest link ( sau din link-ul oferit in sectiunea ”Detalii promotie”.

UnHackMe 16.10 cu Licență Gratuită

Pentru inregistrare apasam butonul din bara de sus ”Register” si introducem serialul furnizat mai sus.

UnHackMe 16.10 giveaway
3

Instrumente de securitate UnHackMe 16.10

Caracteristici
 • Anti-Rootkit.
 • Anti-malware, Anti-Troian, Anti-Bot.
 • Anti-adware, Anti-Spy.

Caracteristici cheie ale UnHackMe 16.10:

Detectare și Eliminare Rootkit: UnHackMe este specializat în detectarea și eliminarea rootkit-urilor, care sunt programe malware ce încearcă să obțină acces neautorizat la un computer și să ascundă prezența altor programe malițioase.

Protecție Anti-Malware: Programul oferă protecție împotriva diverselor tipuri de malware, inclusiv troieni, viruși, viermi și spyware.

Scanare Rapidă și Completă: UnHackMe permite utilizatorilor să efectueze scanări rapide pentru detectarea rapidă a amenințărilor, precum și scanări complete pentru o verificare mai amănunțită a sistemului.

Monitorizare în Timp Real: Programul monitorizează sistemul în timp real pentru a detecta activitățile suspecte și a preveni atacurile înainte ca acestea să se producă.

Eliminare Programe Potențial Nedorite (PUP): UnHackMe poate identifica și elimina programele potențial nedorite care pot încetini performanța computerului sau pot cauza alte probleme.

Interfață Ușor de Utilizat: Interfața intuitivă a programului permite utilizatorilor de toate nivelurile să navigheze și să utilizeze eficient funcțiile software-ului.

Compatibilitate cu Alte Software-uri de Securitate: UnHackMe poate fi utilizat alături de alte soluții de securitate fără a cauza conflicte, oferind un strat suplimentar de protecție.

Actualizări Regulate: Programul beneficiază de actualizări regulate pentru a asigura protecția împotriva celor mai recente amenințări cibernetice.

Raportare și Jurnalizare: UnHackMe oferă funcții de raportare și jurnalizare detaliată pentru a ajuta utilizatorii să urmărească și să analizeze activitățile și amenințările detectate.

Suport Tehnic: Utilizatorii au acces la suport tehnic pentru a primi asistență în rezolvarea problemelor legate de securitatea computerului.

4

Evaluarea editorului si utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.6Expert Score
Concluzie:

În concluzie, UnHackMe 16.10 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să își protejeze sistemul de o gamă largă de amenințări cibernetice, beneficiind de detectarea avansată a rootkit-urilor, eliminarea rapidă a malware-ului, protecția în timp real și compatibilitatea cu alte soluții de securitate.

Funcționalitate
7.9
Interfață
9.1
Utilizabilitate
8.7
UnHackMe 16.10 cu Licență Gratuită
UnHackMe 16.10 cu Licență Gratuită
RON 00.00 RON 192,64
2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. detecteaza si programe curate ca fiind rootkit-uri. Un program paranoic….. Am Bitdefender TOTAL. cel mai bun

 2. Program bun de testat – asi face treaba / notabil – dar chiar dupa aplicarea sfaturilor din tutorialul video-vezi schimbari limba afisare – cand intra in detalii automat afiseaza cuneiforme arabe /sigur nu este limba rusa …
  poate azearbeagena …. In fine – program bun de incercat / pt. cei care au rabdare ….rezultatul s-ar putea sa va surprinda….(neplacut – avand in vedere ce stie sa faca… )

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0