Securitate

Outpost Security Suite Pro 9 – Licenta GRATUITA pentru 1 an (promotie)

Linia de produse Outpost Pro, inclusiv Outpost Antivirus Pro, Outpost Firewall Pro și Outpost Security Suite Pro – oferă protecție completă, în mai multe straturi, împotriva tuturor tipurilor de amenințări de pe Internet, cu impact minim asupra performanței PC-ului.

Agnitum Outpost Security Suite Pro este un produs de securitate complet destinat utilizatorilor casnici dar si firmelor mici care protejaza pc-urile de toate tipurile de atacuri informatice inclusiv cele mai recente amenințări de pe internet, de la malware pana la  hackeri, pentru a nu va compromite identitatea si de a pastra datele dvs in siguranta. Producătorul, Agnitum este cunoscut pentru firewall lor puternic, care este o componentă majoră a acestui software de securitate pe internet. Cu un firewall foarte puternic ce actioneaza în ambele sensuri si lucrează în tandem cu un antivirus puternic ce foloseste motoare de scanare antispyware din VirusBuster (a fost achiziționată de Outpost). Mai mult decât atât, Outpost Security Suite Pro oferă, de asemenea, blocare pe bază de comportament proactiv, ce pot bloca atacurile care sunt încă identificate in baza de semnaturi.

outpost-promote

Pentru a beneficia de promotie trebuie sa vizitam aceasta pagina promotionala: http://www.agnitum.com/promo/tipradar/ sau aceasta pagina promotionala: http://www.agnitum.ru/promo/computerbild/ 

 

Outpost-Security-Suite-Pro-promotieFacand click pe butonul send “отправить” serialul / licenta va aparea in urmatorul ecran.

Descarca direct Outpost Security Suite Pro 9: 32-bit [147 MB]: OutpostSecuritySuiteProInstall.exe sau: 64-bit [160MB]: OutpostSecuritySuiteProInstall64.exe

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close