ZoneAlarm Next-Gen Antivirus Gratuit

ZoneAlarm Next-Gen Antivirus Gratuit
RON 00.00 RON 175,17
Obțineți o licență gratuită de 1 an pentru ZoneAlarm Next Gen Antivirus (beta). Soluția de securitate include următoarele componente: antivirus, protecție împotriva ransomware-ului, protecție web împotriva phishing-ului și descărcări de software rau intentionat.
9/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Solutii Antivirus

ZoneAlarm Next-Gen Antivirus oferă o soluție antivirus robustă și cel mai bun firewall pentru a vă proteja PC-ul atât de amenințări online, cât și offline.

ZoneAlarm Next-Gen Antivirus (beta) vă protejează de viruși, programe malware, spyware și alte amenințări cibernetice, asigurându-vă în același timp identitatea și confidențialitatea împotriva hackerilor. Vă permite să căutați pe web în siguranță, să descărcați numai fișiere curate și să evitați atacurile de phishing înainte ca acestea să se întâmple.

1

ZoneAlarm Next-Gen Antivirus (Beta) Licenta Gratuită

Despre promotie
Conditiile promotiei
 • Licența este doar pentru uz personal.
 • Vei primi actualizări gratuite în timpul perioadei de licență.
 • Asistență tehnică gratuită este disponibilă.
 • Programul poate fi reinstalat și reactivat.
2

Cum obținem ZoneAlarm Next-Gen Antivirus Gratuit?

Instructiuni

Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie doar sa instalam programul din link-ul oferit de noi mai sus.

ZoneAlarm Next-Gen Antivirus Gratuit

Rulați programul de instalare online, finalizați procesul de instalare, programul este preactivat, beneficiați de ZoneAlarm Next-Gen Antivirus Gratuit pana la data de 08/26/2024.

3

Caracteristici și repere ZoneAlarm Next-Gen Antivirus

Caracteristici

 Caracteristicile de mai jos sunt doar o selecție a celor mai importante funcții incluse in ZoneAlarm Next-Gen Antivirus.

 • Tehnologie AI: ZoneAlarm Next-Gen Antivirus folosește tehnologie de învățare automată (AI) pentru a identifica și bloca amenințările cibernetice.
 • Protecție împotriva amenințărilor zero-day: Programul poate detecta și bloca amenințările zero-day, care sunt amenințări noi și neidentificate anterior.
 • Protecție multiplă: ZoneAlarm Next-Gen Antivirus oferă o protecție multiplă împotriva virusilor, malware-ului, phishing-ului și altor amenințări cibernetice.
 • Scanează toate tipurile de fișiere: Programul poate scana toate tipurile de fișiere, inclusiv fișierele comprimate, pentru a asigura că nu există nicio amenințare cibernetică.
 • Management centralizat: ZoneAlarm Next-Gen Antivirus oferă o platformă centralizată pentru gestionarea tuturor dispozitivelor protejate, astfel încât să puteți monitoriza și gestiona toate dispozitivele de la un singur loc.
 • Actualizări automate: Programul se actualizează automat pentru a vă proteja împotriva amenințărilor cibernetice noi și emergente.
 • Blocaj în timp real: ZoneAlarm Next-Gen Antivirus poate bloca amenințările cibernetice în timp real, astfel încât să puteți fi protejat în timp ce navigați pe internet sau utilizați aplicații.
 • Protecție anti-phishing: Programul poate detecta și bloca site-urile web și e-mailurile phishing, astfel încât să nu divulgați informații confidențiale.
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare

9 Total Score

9Expert Score
Functionalitate
9.5
Interfata
9
Utilizabilitate
9
9User's score
Functionalitate
10
Interfata
9
Utilizabilitate
8
Add your review  |  Read reviews and comments
ZoneAlarm Next-Gen Antivirus Gratuit
ZoneAlarm Next-Gen Antivirus Gratuit
RON 00.00 RON 175,17

1 Comment
 1. 4.5
  Functionalitate
  100
  Interfata
  90
  Utilizabilitate
  80

  un program de securitate excelent, pacat ca este beta, dar bun si asa

  + PROS: Motor antivirus de la kasperky Firewall imbatabil
  - CONS: Consum cam mare de resurse
  Helpful(3) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0