Modificare PDF – Licenta Gratis

Modificare PDF – Licenta Gratis

Editare PDF vă permite să editați conținut PDF cu multa usurinta. Programul vă permite să efectuați o serie de sarcini cu documente PDF, de exemplu, scoateți și adăuga text, insera imagini, schimba orientarea paginii și trage obiecte.

Care sunt avantajele Modificare PDF

Editare conținut PDF
Edit PDF este conceput special pentru a vă permite să schimbați cu ușurință conținutul fișierelor PDF. Cu câteva mișcări se pot elimina sau adăuga text în fișiere PDF sau insera imagini în paginile PDF. De asemenea, puteți seta dimensiunea fontului text. În ceea ce privește imaginile, programul vă permite să le redimensionati pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
Adăugați o semnătură
Dacă aveți la dispoziție un PNG transparent sau GIF cu semnătura dumneavoastră, puteți pur și simplu adauga la pagini PDF ca o semnătură.
Rotiți paginilor PDF
Edit PDF implementează funcția de rotație care vă permite să schimbați cu ușurință orientarea paginilor PDF. Uneori, orientarea documentelor PDF scanate nu este corectă, cu ajutorul programului puteti roti pagini 90, 180, 270 de grade.
Filigran în fișiere PDF
Un filigran este cea mai buna metoda de a proteja documentele PDF, deoarece nu împiedică citirea documentelor. Pur și simplu adăugați watermark imagine și faceți clic pe butonul Copy de pe toate paginile. Filigranul va fi afișat imediat.

PROGRAM DE MOFICICAT FISIERE PDF

Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa vizitati pagina promotionala, descarcati si instalati programul si inregistratil cu serialul din pagina.

Promotia este valabila pana la data de 10 decembrie 12014

 

Modificare PDF – Licenta Gratis
Modificare PDF – Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0