Descarca Gratis AmoyShare Photo Collage Maker

SaveSavedRemoved 0

AmoyShare Photo Collage Maker este o utilizate excelentă și totuși ușor de folosit pentru poze concepută pentru Windows. Fie că vreți să creați un poster, un calendar, un card sau o poza pentru antetul Facebook, acesta vă poate ajuta imediat pentru crearea acestora. Utilitatea foto oferă sute de șabloane predefinite ca și diverse categorii tematice precum calendar, colaje, comic, coperți discuri, rame, etc.

AmoyShare-Photo-Collage-Maker

Pe lângă șabloane, utilizatorii pot de asemenea să personalizeze colajele foto, pot adăuga texte, decorațiuni amuzante și un fundal interesant. În câteva minute, putem crea uimitoare invitații personalizate pentru nunți, petreceri onomastică, petreceri de Halloween sau pentru a le face cadou în zile speciale.

Pagina promotionala o gasiti la urmatoarea adresa: http://www.amoyshare.com/promotion/thanksgiving/ , tot ce trebuie sa facem este sa completam cu numele si adresa de email micul formular.

2014-12-01_20h53_24

O alta promotie o gasim e site-ul sharewareonsale la urmatoarea adresa: http://sharewareonsale.com/s/amoyshare-photo-collage-maker-sale  , aici apasam butonul ”Download It Now!” si urmam instructiunile.

Multumim Domnului Popica Florin pentru pont!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

Am detectat că utilizați extensii pentru a bloca anunțuri. Vă rugăm să ne sprijiniți dezactivând acest dispozitiv de blocare a reclamelor.

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0