Heimdal Thor Premium Home Gratuit

8.4/10 (Expert Score)
Product is rated as #8 in category Antivirus / malware

Heimdal Thor Premium Home este un software de securitate pentru dispozitivele de acasă care rulează pe sistemele de operare Windows și macOS. Acesta oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice, cum ar fi viruși, malware, ransomware, troieni, keyloggeri, phishing și alte atacuri similare.

Programul are o interfață ușor de utilizat și o configurație simplă, ceea ce îl face potrivit pentru utilizatorii casnici fără experiență în domeniul securității cibernetice. Software-ul include un set complet de funcții de protecție, inclusiv monitorizarea traficului web, scanarea e-mailurilor și protecția online a identității.

În plus, Thor Premium Home utilizează tehnologii de ultimă generație, cum ar fi machine learning și inteligenta artificiala, pentru a detecta și elimina amenințările cibernetice în timp real, fără a afecta performanța sistemului. În plus, Heimdal Security oferă suport tehnic excelent și actualizări de securitate regulate pentru a proteja împotriva noilor amenințări cibernetice.

1

Heimdal Thor Premium Home Giveaway

Detalii giveaway
Termeni:
 • Licența este acordată pentru 1 an pentru trei computere personale.
 • Suport tehnic gratuit și actualizări de program.
 • Posibilitatea de a reinstala sau reinstala.
 • Valabilitatea licenței din momentul înregistrării.
 • Utilizare strict necomercială.
2

Cum putem obține licența gratuită pentru Heimdal Thor Premium Home

Instrucțiuni

Accesați pagina de înregistrare, introduceți numele și adresa de e-mail, sunteți de acord cu acordul de licență, asigurați-vă că prețul este de 0,00 USD și faceți clic pe „Checkout”.

Heimdal Thor Premium Home Gratuit

Copiați și salvați codul de activare pe computer (codul de licență va fi trimis in pe adresa de email specificată)

Heimdal Thor Premium Home Giveaway

Confirmați adresa de e-mail în e-mailul primit.

Descărcați Heimdal Thor Premium Home (programul în limba engleză) și începeți instalarea:

În timpul instalării, selectați „I have a license key” și activați cu cheia primită.

Heimdal Thor Premium Home

Programul se va activa pentru o perioada de 1 an:

Heimdal Thor Premium Home activare licenta
3

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale Heimdal Thor Premium Home

Caracteristici cheie
 • Protecție împotriva amenințărilor cibernetice: Programul oferă protecție avansată împotriva virușilor, malware-ului, ransomware-ului, troienilor, keyloggerilor, phishing-ului și altor amenințări cibernetice.
 • Utilizare simplă: Interfața intuitivă și ușor de utilizat face ca Heimdal Thor Premium Home să fie potrivit pentru utilizatorii casnici fără experiență în domeniul securității cibernetice.
 • Tehnologii de ultimă generație: Heimdal Thor Premium Home utilizează tehnologii avansate, cum ar fi machine learning și inteligența artificială, pentru a detecta și elimina amenințările cibernetice în timp real, fără a afecta performanța sistemului.
 • Monitorizarea traficului web: Monitorizează traficul web și blochează accesul la site-uri web periculoase.
 • Scanarea e-mailurilor: Heimdal Thor Premium Home analizează e-mailurile și atașamentele acestora în căutarea amenințărilor cibernetice și le blochează dacă acestea reprezintă un pericol.
 • Protecția online a identității: Heimdal Thor Premium Home protejează identitatea online prin blocarea tentativelor de phishing și furtul datelor personale.
 • Actualizări de securitate regulate: Heimdal Security oferă actualizări de securitate regulate pentru a proteja împotriva noilor amenințări cibernetice.
 • Suport tehnic excelent: Heimdal Security oferă suport tehnic de calitate superioară pentru a ajuta utilizatorii să își rezolve problemele cu securitatea cibernetică.
4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8.4Expert Score
8.4 / 10

În concluzie, Heimdal Thor Premium Home este o soluție completă și eficientă de securitate cibernetică pentru utilizatorii de acasă, care își doresc să își protejeze dispozitivele și datele personale împotriva amenințărilor online.

Funcționalitate
8.2
Interfață
9.2
Utilizabilitate
7.8
Heimdal Thor Premium Home Gratuit
Heimdal Thor Premium Home Gratuit
RON 00.00 RON 456,65
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0