WPS Office Premium 2016 – licenta Gratis

WPS Office 2016 Premium (fosta Kingsoft Office sau KSOffice) este o suită de birou pentru Apple iOS, Windows și Android, o versiune de Linux este în dezvoltare. Programul este compatibil 100% cu Microsoft Office fiind recunoscut ca cea mai buna alternativa la mult mai celebrul competitor. Promotia este valabila doar pentru Windows si este valabila 1 an.

Pentru a beneficia de promotie, trebuie sa vizitam pagina promotionala, care este in limba Rusa si descarcam programul. Programul este preactivat, asa ca nu trebuie decat sa il instalati si veti avea licenta gratis pentru 1 an.

wps-office-premium-2016-licenta-gratis

Daca nu va descurcati cu limba Rusa si nici nu doriti sa traduceti cu google translate, il puteti descarca direct accesand acest link.

 

About Mihai B.

Mihai B.
De ce sa descarcati programe sau jocuri piratate cu crack-uri sau diferite patch-uri, care de cele mai mute ori sunt virusate si pot aduce mari pagube sistemului ori computerului dvs. Sute de firme producatoare de Software sau jocuri ofera zilnic cadouri in diferite promotii, tocmai pentru a-si promova produsele. MocaSoft.ro îşi propune sa vaneze aceste promotii si sa le puna intr-un sigur loc, pentru ca dvs. sa va fie foarte usor sa beneficiati de ele.

Check Also

Microsoft Excel Training Online Gratis

Microsoft Excel Training Online timp de 1 an Microsoft Excel este un program de calcul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *