Web Analytics Made Easy - StatCounter
Securitate

Windows 10 Recovery CD Professional Pe Gratis

Windows 10 Recovery CD , pentru cei care nu l-au încercat înainte, este un CD pentru recuperarea windowsului in caz de dezastru doar cu un singur click, care oferă 100% diagnosticare si reparare automata pentru PC-uri Windows.  Tot ce trebuie să faceți este să porni de pe un CD EasyRE sau stick-ul USB și selectați sistemul de operare pe care doriți să reparați.

Windows 10 Recovery CD este in versiune beta probabil si din aceasta cauza este inca gratis, probabil atunci cand va iesii din beta nu o sa mai fie la liber, de aceea e bine sa il descarcam acum pentru ca, chiar si in versiune beta isi face treaba foarte bine, tot ce trebuie sa facem este sa intram pe aceasta pagina, apasam butonul ~Download Now~ si urmam instructiunile.

Windows 10 il puteti descarca de aici

Tags

3 Comments

  1. Se gandeste doar, insa androidul nu-l gasesti gratuit nici sa repari unele telefoane si apoi trebuie stiut ca exista deja versiuni pentru calculator dar nu le foloseste nimeni! Eu personal folosesc emulatoare de android pe windows 10 si astfel am telefonul in windows deci le am pe amandoua si pana o sa vad windowsul emulat in android raman la varianta mea…

  2. Cu acest windows poate astia de la Microsoft ies din “rahatel”.Google se pregateste sa ai dea lovitura de gratie lui Bill Gates cu un android gratuit sau cu un pret modic pt. pc cu cerinte foarte mici ,nici la ei nu a fost primita bine versiunea in Clowd(‘tineti la mine in servere tot ca eu nu ma uit ce e acolo’ ,bulshit!!! ) prea bine de utilizatori.

    1. pai, nu cred ca e cieneva care sa ii convina sa tina fisiere in cloud, una e sa le ai pe stick si alta e sa depinzi de conexiunea la net si de alte chestii. iar cu android pentru pc imi e teama ca nu o sa faca mare branza google, in primul rand exista multe versiuni de linux care sunt la fel de gratis si destul de reusite dar care tot nu reuseste sa rivalizeze cu windows.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close