Download Windows 7, 8.1 sau 10 Imagini ISO Direct De La Microsoft

Download Windows 7, 8.1 sau 10 Imagini ISO Direct De La Microsoft

Download Windows 7, 8.1 sau 10 Imagini ISO Direct De La Microsoft

Nu contează ce versiune de Windows aveți, cel mai bun mod de a obține o eficienta maxima a sistemului de operare este instalarea pe curat, clean install. Multe lucruri marunte pot fi in neregula cu sistemul dvs. de-a lungul timpului, care în cele din urmă ii va degrada performanța și pot cauza probleme de stabilitate. Chiar și cu Windows 10 este recomandat clean install dupa actualizare, astfel încât să nu transferați probleme din windows-ul vechi in cel nou.[ads2] Deși este ușor sa faceti rost de o imagine ISO cu Windows 10, sa-l inscripționați pe DVD sau sa il puneti pe un Memory stick și sa faceti o instalare curata, este din ce în ce mai dificil să obtineti o imagine ISO dintr-o sursa oficiala cu un windows mai vechi cum ar fi Windows 7. Desigur că există multe surse neoficiale cum ar fi site-uri de torrent, dar cele mai multe dintre acestea au fost crack-ate, falsificate sau alterate in vreun fel, și este foarte dificil de verificat siguranta si stabilitatea acestora. Este intotdeuna de preferat sa descarcati dintr-o sursa de incredere. Cel mai bun mod garantat că primiți o imagine ISO pentru Windows curata și neatinsa este sa mergeti direct la sursa, care este însăși Microsoft. Eu o sa va arat in cele ce urmeaza o metoda prin care putem avea acces la toate versiunile de windows.

Windows 10:

Există câteva moduri în care puteți descărca un ISO cu Windows 10, primul pe care o sa vi-l dezvalui este descarcarea directa, pagina de pe care puteti descarca windows 10 fara Microsoft Media Creation Tool este aici: https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10ISO

Un alt mod este cu ajutorul Microsoft Media Creation Tool care vă permite să descărcați un fișier ISO Windows, să faceți upgrade direct la Windows sau să descărcați fișierele de instalare pe o unitate flash pentru a putea instala de pe USB.

Download Windows 10 Media Creation Tool și rulați-l. Acceptați acordul de licență, selectați “Creați suport fizic de instalare (Unitate Flash USB, DVD sau Fisier ISO) pentru alt PC și faceți clic pe Următorul.

Windows 10 download tool

Instrumentul va alege limba, versiune și arhitectură care se potrivește cel mai bine sistemului dvs, pe care ruleaza instrumentul. Pentru a le schimba, deselegeți caseta de opțiuni recomandată și alegeți ceea ce doriți din meniurile derulante. Faceți clic pe Următorul când ați terminat.

Opțiunea “Windows 10” din meniul Ediție va include versiunile Home și Pro, deci dacă alegeți și ”Ambele” în meniul ”Arhitectură”, veți obține o imagine ISO cu versiuni pe 32 de biți și pe 64 de biți de Windows 10 Home și Pro pe același disc.

Selectați “Fișier ISO” pentru a descărca un fișier de imagine ISO și faceți clic pe Următorul. Apoi vi se va cere să furnizați o locație de salvare și un nume de fișier. Apoi fișierele vor începe să se descarce.

După finalizare, puteți deschide direct programul de inscriptionare DVD sau faceți clic pe Terminare și creați mediul de instalare mai târziu. Imaginea cu editiile pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți, nu va incapea pe un DVDR normal, va trebui să utilizați fie o unitate flash USB, fie un DVDR dual layer.

Windows 8:

Există încă multi utilizatori care au instalat Windows 8.1 și poate va numarati printre ei si doriți să păstrați aceasta versiune și să nu faceți upgrade la Windows 10. La urma urmei, suportul tehnic pentru Windows 8.1 este până în 2023.

Descărcați Windows 8.1 Media Creation Tool și rulați-l. Prima fereastră oferă opțiunile de selectare pentru limbă, ediție și arhitectură. Selectați din meniurile derulante și faceți clic pe Următorul.

In continuare se procedeaza la fel ca si la Windows 10 Media Creation Tool.

Windows 7:

Ultima versiune oficiala de Windows 7 ISO dateaza din 2011, care include Service Pack 1 și o remediere minoră care repară un bug de instalare. Vor exista tone de actualizări după instalare, creând astfel un ISO integrat. O singură metodă oficială rămasă disponibilă necesită introducerea cheii de produs Windows 7 înainte de a descărca fișierul imagine.

Viziteaza pagina de descarcare Microsoft – Windows 7 Disc Images.

Introduceți cheia de produs formata din 25 de caractere în casetă și faceți clic pe ”Verify”. Dacă cheia este acceptată, veți putea descărca un ISO Windows 7 care corespunde cheii de licență pe care ați introdus-o. Selectați limba dorită și versiunea pe 32 de biți sau 64 de biți, apoi descărcați fișierul.

Windows 7 full download
Important!
Această pagină pentru descarcare Windows 7 are o problemă masivă deoarece acceptă numai chei de licență cu amănuntul pe care le obțineți numai când achiziționați o copie completă în cutie a Windows 7. Dacă computerul dvs. are preinstalat Windows 7 de la un producător precum Dell sau HP, cheia dvs. va fi de tipul OEM care nu poate fi utilizată. Același lucru se aplică și licențelor de volum și versiunilor OEM ale constructorilor de sistem. Această restricție exclude majoritatea utilizatorilor Windows 7 de la descărcarea unei imagini ISO din singura sursă oficială disponibilă
Download Windows 7, 8.1 sau 10 Imagini ISO Direct De La Microsoft
Download Windows 7, 8.1 sau 10 Imagini ISO Direct De La Microsoft
39 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. dati-mi va rog un windows 7 ultimate sp1 activat sa descarc…am windows 10 pro si nu-mi place…multumesc

 2. imi da Error

  We encountered a problem processing your request. Please try again later.

 3. imi da eroare . nu pot sa descarc

 4. Nu gasesc “select edition”

 5. Sall, de unde pot procura variantele de windows vista? am nevoie de Vista Home Basic

  • Pe bune Ionut, inca mai folosesti vista??
   treci pe 10 sau cel putin pe 7!

   • Am primit de la cineva un pc pe care il foloseste doar copii, are Vista Home Basic cu licenta dar nu am nici un cd. Am vazut ca se gasesc cam toate variantele de windows mai putin vista, poate ma poti ajuta cu aceasta varianta – HOME BASIC – 32 bit. Am alte pc-uri pe care le fol eu, nu am curaj sa le las pe mana copiilor, il folosesc pe asta ca si cobai asa cum este.

 6. Am descarcat toate versiunile. Super! Merci!

 7. Mie imi merge perfect multumesc mult.

 8. Mie mi se descarca o arhiva zip care dupa ce o dezarhivez e un folder

 9. Se descarca un zip care dupa ce il dezarhivezi este un folder

 10. La “Select Edition” nu-mi da decat Win10

 11. Nu va suparati, da’ nu merge sa bag 7 Ultimate peste XP. Cum fac fara sa-mi sterg din PC toate lucrurile? Sau, XP SP 3 aveti cumva?

  • prietene xp-ul nu mai e, xp-ul nu mai exista, microsoft nu se mai ocupa de el, nu mai face update-uri. Descarca un windows de aici la alegere si ai sa fi multumit

 12. L-a instalat cineva? Merge 100% Windows 7? Am nevoie.

 13. bun am reusit pot lua orice windows

 14. Windows-ul este original, include un serial-key?

 15. imi da eroare ! cand bag codul si dau enter !!!!

 16. Reply
  florin popica VIP iulie 7, 2016 at 8:45 am

  cu internet explorer este valabila faza cu codul?

  • Poti sa faci aia doar ca trebuie sa dai click dreapta si acolo mai jos cand ai click dreapta iti scrie inspect element dai acolo si dupa ce ti-se deschide in dreapta iti scrie console si dai acolo.. acolo postezi codul.

 17. Cand dau enter dupa ce bag acel cod de script imi da erroarea asta in consola
  ” VM100:2 Uncaught TypeError: Cannot set property ‘innerHTML’ of null(…) ”
  Ce pot face?

 18. Salut ! Si este original? vreau un windows destul de bun , sa il am mereu :D. Inca ceva dece la descarcare merge greu adica astept 30 de minute.. ? si nu este ISO ,e un folder cu I pe el

 19. Nu se deschide linkul la Microsoft Tech Bench Program. Se deschide o pagina goală, ce pot face ?

 20. Reply
  florin popica VIP mai 14, 2016 at 8:03 pm

  foarte tare

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0