VOVSOFT OCR Reader Gratuit

VovSoft-OCR-Reader
RON 00.00 RON 85,11
9/10 (Expert Score)
Product is rated as #1 in category Vizualizator de imagini / Convertor

VOVSOFT OCR Reader este un program OCR ușor de folosit și compact care poate converti documente scanate și fișiere imagine care conțin text în fișiere text editabile.

1

VOVSOFT OCR Reader Licență Gratuită

Detalii promotie

Apasă aici!

Cheie de licență: S641B-XSQ4B-HU6BV

2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Tot ce trebuie să faceți este să descarcați și să instalați VOVSOFT OCR Reader pe computer, apoi înregistrati-l cu serialul de mai sus.

VOVSOFT OCR Reader Gratuit
3

Ce este OCR?

OCR este procesul de transformare a imaginilor de text tipărit, scris de mână sau imprimat în text codificat automat. Putem face acest lucru dintr-un document scanat sau dintr-o imagine a unui document.

VOVSOFT OCR Reader folosește un motor OCR bazat pe rețea neuronală (LSTM) axat pe recunoașterea liniilor și a modelelor de caractere. Puteți extrage text din fișierele de imagine PNG, JPEG, TIFF, WEBP și BMP. VOVSOFT OCR Reader efectuează conversii offline, asigurându-se că datele pe care le convertiți rămân sub controlul dumneavoastră.

Interfața de utilizare este orientată spre ușurința în utilizare și este creată având în vedere acest lucru, menținând opțiunile la minimum și permițându-vă să vă convertiți documentele în mod eficient.

Utilizând recunoașterea optică a caracterelor (OCR), puteți converti textul din imagini în documente editabile. Există multe instrumente OCR online disponibile și multe dintre ele sunt gratuite. Cu toate acestea, unii oameni încă preferă să folosească un instrument desktop dedicat.

Interfața VOVSOFT – OCR Reader este simplistă, ca și cea a multor alte utilitare software create de același dezvoltator. Pentru a facilita utilizarea, interfața grafică este menită să fie cât mai simplă posibil.

4

Detalii Tehnice

Dezvoltat de:vovsoft
Dimansiune fisier:21,56 mb.
Spatiu ocupat după instalare:55,9 mb.
Tip de configurare:Offline Installer
Categorie:Vizualizator de imagini / Convertor
Sistem de operare:Windows 11, Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista (32-bit & 64-bit)

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
9Expert Score
9 / 10

Acest instrument are un program OCR încorporat care poate recunoaște textul în fișiere de imagine PNG, JPEG, TIFF, WEBP și BMP.

Funcționalitate
8.5
Interfață
9.6
Utilizabilitate
8.9
VOVSOFT OCR Reader Gratuit
VOVSOFT OCR Reader Gratuit
RON 00.00 RON 85,11
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0