Coolmuster HEIC Converter Gratuit

8.6/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Vizualizator de imagini / Convertor

Când nu exista o soluție oficială disponibilă de la Android sau Microsoft pentru a vizualiza fișierele HEIC, Coolmuster HEIC Converter a fost instrumentul care a făcut treaba. Cu o interfață de utilizator modernă, dar intuitivă, acest software de conversie de imagini vă permite să convertiți cu ușurință fișierele HEIC în popularul format JPG/JPEG/PNG. Funcționează numai pe platformele Windows și durează doar câteva momente pentru a vă converti fișierele. Acest instrument vă ajută, de asemenea, să convertiți simultan mai multe fotografii HEIC pe computerul Windows. Dacă doriți să păstrați informațiile EXIF atunci când convertiți HEIC în JPG/JPEG, Coolmuster HEIC Converter oferă o modalitate ușoară pentru aceasta.

1

Coolmuster HEIC Converter cu licenta gratis

Detalii promotie
Denumitre produs: Coolmuster HEIC Converter
Valabilitate licenta: 1 an
Pagina promotionala: link
Sistem de operare: Windows
Conditiile promotiei:
 • Aceasta este o licenta valabila 1 an
 • Fara utilizare comerciala.
 • Se acorda actualizari gratuite pentru 1 an.
 • Fara suport tehnic gratuit.
 • Promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Vizitati pagina promotionala de mai sus, introduceti datele solicitate (numele, adresa de email si codul de verificare) si apasati butonul “Submit”.

Coolmuster HEIC Converter Gratuit

Cheia de licenta va aparea intr-o fereastra pop-up, dar va fi trimisa si in casuta de email.

Coolmuster HEIC Converter Gratis

Pentru inregistrare, faceti click pe butonul din dreapta sus(cheita), apoi Register si introduceti datale de inregistrare:

Coolmuster HEIC Converter serial key
3

Coolmuster HEIC Converter Caracteristici și Repere

Caracteristici și Repere
 • Există multe imagini HEIC pe computer, Coolmuster HEIC Converter poate converti fișierele HEIC în JPG/JPEG/PNG pentru a deschide, vizualiza și gestiona cu ușurință fișierele HEIC de pe computer sau pe dispozitivele Android.
 • Aveți prea multe imagini HEIC de convertit? Nu vă faceți griji, Coolmuster HEIC Converter vă poate ajuta. Acest instrument vă permite să convertiți cu ușurință imagini HEIC în JPG/JPEG/PNG în același timp pe un computer Windows.
 • Unul dintre cele mai bune lucruri despre Coolmuster HEIC Converter este că păstrează metadatele EXIF ​​cum ar fi modelul camerei, data și ora, locația etc. și oferă opțiunile de a le păstra sau nu atunci când convertiți în JPG/JPEG.
 • Această aplicație de conversie a imaginiilor vă permite să controlați calitatea de ieșire a imaginii. De asemenea, puteți configura imaginea de ieșire după cum doriți. Are o interfață frumoasă și curată, care vă ajută să convertiți HEIC în formatul de imagine JPEG/JPG/PNG, dar păstrează în continuare calitatea originală a imaginii.
 • Ca și în cazul tuturor convertoarelor de imagini ușor de utilizat, acest software de conversie HEIC oferă suport pentru fișiere HEIC pentru glisare și plasare, precum și a adauga fișiere sau foldere în modul lot.
4

Detalii tehnice

Detalii tehnice
Dezvoltat de:Coolmuster
Mărime fișier:6,53 mb.
Tip de configurare:Offline installer
Spaţiu:24,5 mb.
Categorie:Vizualizator de imagini / Convertor
Sistem de operare:Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows 2003, 2000, XP, Vista.
5

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8.6Expert Score

Acest convertor simplu HEIC oferă capacitatea unică de a converti HEIC în formate de imagine precum JPG și PNG cu ușurință și viteză. Cu o mulțime de opțiuni, cum ar fi selecția formatului și a calității.

Functionalitate
8.1
Interfata
9
Utilizabilitate
8.7
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0