WinToHDD Professional 6.5 Gratuit

Obțineți o licență gratuită pentru WinToHDD Professional. Programul vă permite să instalați, să reinstalați, să clonați Windows 10, 8.1, 7 și Vista fără a utiliza unități CD / DVD sau suport USB
8.7/10 (Expert Score)
Product is rated as #4 in category Hard disk / partiție

Obțineți o licență gratuită pentru WinToHDD Professional, acest software vă permite să reinstalați cu ușurință sistemul de operare Windows fără a fi nevoie de o unitate de disc sau o unitate USB.

Cu instrumentul universal de instalare Windows, WinToHDD Professional, puteți reinstala cu ușurință Windows, puteți instala Windows pe alte unități decât cea pe care este instalat sistemul dvs. de operare actual sau puteți clona o instalare Windows OS existentă pe o unitate diferită.

00
zile
00
ore
00
Minute
00
Secunde
1

WinToHDD 6.5 Professional Gratuit

Detalii promotie

Deoarece nu mai avem o pagina promotionala, vom folosi direct serialul de mai jos pentru inregistrarea programului.

Apasa aici

Cod de licență: Q3WNLKGP-HR26QVKM-98VDVQ37-V6SZ6ZDZ-Q9ZK75H3-KRC665FU (Descarca: WinToHDD_Free.exe)
Conditiile promotiei
 • Aceasta este o licență pe viață numai pentru uz casnic (personal)
 • Actualizările versiunilor noi nu sunt disponibile
 • Fără asistență tehnică gratuită
2

Instructiuni despre obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Pentru a obtine licenta gratuita trebuie sa facem acesti pasi simpli:

 1. In primul rand vizitam pagina promotionala, apoi completam cu datele solicitate micul formular, ca in poza de mai jos:
WinToHDD Professional Giveaway
 1. In scurt timp va sosi un mesaj in casuta de email ce va contine atat serialul pentru inregistrarea WinToHDD Professional v6.0, cat si link-ul pentru descarcare.
3

Caracteristici Cheie

Caracteristici

1. Instalare Windows fără CD/DVD sau unitate USB / WinToHDD Professional

 • Instalare directă: Permite instalarea sau reinstalarea sistemului de operare Windows direct de pe hard disk, fără a fi necesare CD-uri, DVD-uri sau unități USB.
 • Clonare Windows: Oferă opțiuni pentru a clona sistemul de operare Windows existent de pe un hard disk pe altul, păstrând toate setările și fișierele.

2. Multi-Instalare Windows

 • Instalare pe mai multe unități: Permite instalarea sistemului de operare Windows pe mai multe unități de hard disk de pe același computer, util pentru configurări dual-boot sau multi-boot.

3. Creare de medii de recuperare

 • Media de recuperare WinPE: Creează medii de recuperare bazate pe Windows Preinstallation Environment (WinPE), care pot fi folosite pentru a repara sau reinstala sistemul de operare în caz de probleme.

4. Interfață Utilizator Intuitivă

 • Ușor de utilizat: Interfața este simplă și ușor de navigat, potrivită atât pentru utilizatori începători, cât și pentru cei avansați.
 • Ghid pas cu pas: Oferă instrucțiuni pas cu pas pentru toate procesele de instalare și clonare, simplificând utilizarea software-ului.

5. Suport pentru multiple versiuni de Windows

 • Compatibilitate largă: Suportă o gamă variată de versiuni de Windows, inclusiv Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, și XP, precum și edițiile de server Windows.

6. Operațiuni de clonare avansate

 • Clonare sistem și partiție: Oferă opțiuni pentru clonarea întregului sistem de operare sau doar a anumitor partiții.
 • Ajustare automată a dimensiunii partiției: Ajustează automat dimensiunea partiției pentru a se potrivi cu noul hard disk, asigurând o tranziție fără probleme.

7. Performanță și siguranță

 • Stabilitate și performanță ridicată: Proiectat pentru a oferi o performanță fiabilă și stabilă, reducând riscul de erori în timpul procesului de instalare sau clonare.
 • Protecția datelor: Asigură integritatea și securitatea datelor în timpul transferurilor și clonării.
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.7Expert Score
Concluzie:

WinToHDD Professional un instrument esențial pentru oricine dorește să gestioneze eficient instalarea și reinstalarea sistemului de operare Windows, oferind flexibilitate și ușurință în utilizare.

Funcționalitate
9.6
Interfață
8
Utilizabilitate
8.6
WinToHDD Professional 6.5 Gratuit
WinToHDD Professional 6.5 Gratuit
RON 00.00 RON 119,49
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0