TV Online Romania Android

SaveSavedRemoved 2

Aproape fiecare din noi detinem un smartphone, e mai usor sa tinem legatura cu cei dragi dar si pentru divertisment, jocuri, muzica, filme. Si daca tot putem sa facem atatea cu el, de ce sa nu ne putem uita si la posturile tv preferate.

In cele ce urmeaza o sa va arat o metoda foarte simpla de a urmarii programele (posturile) TV din Romania si nu numai, GRATUIT pe al nostru mult iubit smartphone.[ads2]

Toate posturile TV Online din Romania pe smartphone-ul cu Android

[ads1]

Avem nevoie de doua programe, gratuite si ele, este vorba de Sop to Http (Sopcast) si VLC pentru Android. Sop to Http (Sopcast) permite dispozitivului sa deschida link-urile sop din alte surse, iar VLC pentru Android probabil stiti, este minunatul player multimedia care ne-am bucurat de el pe pc iar acum a venit sa ne incante si pe Android.[ads1]

Optional: pentru a face treaba si mai usoara, mai putem instala TVStreams cu acest utilitar putem crea liste cu stream-uri TV, mai mult de atat, TVStreams contine deja o baza de date cu majoritatea posturilo tv din Romania si o putem accesa din meniul dreapta colt, sus.
tv-online-android

Oata ce avem aceste doua programe instalate in dispozitivul nostru ne ramane decat sa cautam link-urile sop pentru a vedea emisiunile sau filemele de la posturile preferate. Eu am gasit o sursa, se numeste mywebtv, puteti cauta si alte surse, sunt o gramada pe intinsul web. Am facut si un mic video pentru a va convinge ca nu e greu:

Ca si browser am folosit yandex browser, nu l-am ales expre pentru asta, dar functioneaza perfect cu el. Yandex Browser pentru android il puteti descarca din Google Play.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0