Stellar Data Recovery Professional Gratis

SaveSavedRemoved 1
RON 00.00 RON 585,69
RON 00.00 RON 585,69

Stellar Data Recovery Professional este un software specializat în recuperarea datelor pierdute sau șterse accidental de pe diverse medii de stocare. Acesta poate recupera date de pe hard disk-uri, SSD-uri, carduri de memorie, stick-uri USB sau alte dispozitive de stocare, utilizând tehnologii avansate de recuperare a datelor.

Printre caracteristicile cheie ale Stellar Data Recovery Professional se numără capacitatea de a recupera diverse tipuri de fișiere, inclusiv documente, fișiere media, arhive, fișiere de imagine și multe altele. Acest software poate recupera date pierdute din diverse cauze, cum ar fi ștergerea accidentală, formatarea accidentală, corupția sistemului de fișiere, virus sau malware.

Interfața acestui software este prietenoasă și ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin procesul de recuperare a datelor. Stellar Data Recovery Professional oferă utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza fișierele recuperabile înainte de a le salva, ceea ce ajută la selectarea doar a fișierelor dorite pentru recuperare.

Acest software este capabil să recupereze date chiar și în condiții dificile, cum ar fi atunci când sistemul de fișiere este corupt sau când mediul de stocare este fizic deteriorat. În plus, Stellar Data Recovery Professional oferă suport tehnic 24/7 pentru a ajuta utilizatorii în cazul în care întâmpină probleme în procesul de recuperare a datelor.

1

Stellar Data Recovery Professional cu licență gratuită

Detalii promoție
Conditiile promoției:
 • Fără suport tehnic gratuit.
 • Fără actualizări gratuite.
 • Utilizare necomercială.
2

Cum putem obține Stellar Data Recovery Professional Gratuit?

Instrucțiuni

Vizitați pagina promoțională si completați formularul cu datele solicitate:

Stellar Data Recovery Professional Gratis

În casuța de email veți primi un email, acesta conține un link de confirmare, faceți click pe acesta!

Un al doilea mesaj va sosi in casuța de email, acesta conține serialul pentru înregistrarea programului.

Stellar Data Recovery Professional serial

Descărcați și instalați programul pe computer, faceți click pe pictograma cheiță si introduceti serialul primit:

Stellar Data Recovery Professional Giveaway
3

Caracteristici cheie:

 1. Recuperarea de date de pe diverse medii de stocare: Acest software poate recupera date de pe hard disk-uri, SSD-uri, carduri de memorie, stick-uri USB sau alte dispozitive de stocare.
 2. Recuperarea datelor pierdute din diverse cauze: Acest software poate recupera date pierdute din diverse cauze, cum ar fi ștergerea accidentală, formatarea accidentală, corupția sistemului de fișiere, virus sau malware.
 3. Capacitatea de a recupera diverse tipuri de fișiere: Stellar Data Recovery Professional poate recupera diverse tipuri de fișiere, inclusiv documente, fișiere media, arhive, fișiere de imagine și multe altele.
 4. Interfață prietenoasă și ușor de utilizat: Acest software are o interfață prietenoasă și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință prin procesul de recuperare a datelor.
 5. Pre-vizualizare a fișierelor recuperabile: Permite utilizatorilor să previzualizeze fișierele recuperabile înainte de a le salva, ceea ce ajută la selectarea doar a fișierelor dorite pentru recuperare.
 6. Recuperarea datelor în condiții dificile: Acest software poate recupera date chiar și în condiții dificile, cum ar fi atunci când sistemul de fișiere este corupt sau când mediul de stocare este fizic deteriorat.
 7. Suport tehnic 24/7: Stellar Data Recovery Professional oferă suport tehnic 24/7 pentru a ajuta utilizatorii în cazul în care întâmpină probleme în procesul de recuperare a datelor.
Dezvoltat de:Stellar
Dimensiune fisier:8,66 mb.
Tip de configurare:Online installer
Spaţiul ocupat după instalare:449 mb.
Categorie:Recuperare date & Reparare fișiere
Sistem de operare:Windows 11, 10, 8 & 7
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.5Expert Score
Awesome

În general, Stellar Data Recovery Professional este o soluție puternică și eficientă pentru recuperarea datelor pierdute sau șterse accidental, oferind utilizatorilor capacitatea de a recupera o gamă largă de tipuri de fișiere de pe diverse medii de stocare.

Funcționalitate
8.1
Interfață
9
Utilizabilitate
8.4

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0