Instrumente Securitate

iCare Data Recovery Pro – Licenta Gratis

iCare Data Recovery Pro cu Licenta Gratis, Licenta este oferita pe viata, cu conditia sa activati programul inainte de 28 noiembrie 2016.

Aveți nevoie de un program de recuperare a datelor de pe hard drive, USB flash sau cardul de memorie? Încercați iCare Data Recovery Pro, un program profesional de recuperare date ce scanează în profunzime pentru a recupera datele șterse în urma ștergerii, formatării, a formatului raw, a verușilor, driverelor nerecunoscute și alte situații în care datele dvs. devin inaccesibile din cauza greșelilor făcute de utilizatori sau alte greșeli necunoscute. Pierderile de date logice pot fi întotdeauna recuperate atunci âcnd driverul pe care ați stocat datele nu este fișiz avariat.

iCare Data Recovery Pro oferă o performanță excepțională în recuperarea datelor raw, recuperând orice fișier posibil, chiar și pe cele destul de vechi, care nu au fost suprascrise.

Accesati pagina promotionala si descarcati trialul, serialul il gasiti jos langa butonul de download.

O alta promotie mai veche o gasim accesand acest link, apasati butonul “Download” si descarcati arhiva care contine kitul de instalare plus serialul pentru inregistrarea iCare Data Recovery Pro.


iCare Data Recovery Pro - Licenta Gratis
iCare Data Recovery Pro – Licenta Gratis
Vă rugăm folosiți codul pentru a activa ediția giveaway înainte 28 noiembrie. Licenta este oferita pentru o perioada nedeterminata.

Multumim d-lui. Popica Florin pentru pont!.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close