iCare Data Recovery Pro – Licență Gratis

SaveSavedRemoved 0
RON 00.00 RON 405,1
RON 00.00 RON 405,1

Aveți nevoie de un program de recuperare a datelor de pe hard drive, USB flash sau cardul de memorie? Încercați iCare Data Recovery Pro, un program profesional de recuperare date ce scanează în profunzime pentru a recupera datele pierdute în urma ștergerii, formatării, a formatului raw, a virușilor, driverelor nerecunoscute și alte situații în care datele dvs. devin inaccesibile din cauza greșelilor făcute de utilizatori sau alte greșeli necunoscute. Pierderile de date logice pot fi întotdeauna recuperate atunci âcnd driverul pe care ați stocat datele nu este fizic avariat.

iCare Data Recovery Pro oferă o performanță excepțională în recuperarea datelor raw, recuperând orice fișier posibil, chiar și pe cele destul de vechi, care nu au fost suprascrise.

1

iCare Data Recovery Pro cu licență gratuită

Detalii promoție

Apasă aici!

Cod de licență: 20075-82562-56A0C-D5D89-F65C7-0CD53-3F

Condițiile promoției:
  • Aceasta este o licență de 1 an
  • Utilizare necomercială
  • Fără actualizări gratuite și asistență tehnică
2

Cum obținem iCare Data Recovery Pro gratuit?

Instrucțiuni

Faceți clic pe linkul de descărcare de mai sus pentru a descărca și instala software-ul.

După finalizarea instalării, copiați și inserați codul gratuit de înregistrare iCare Data Recovery Pro pentru a activa software-ul.

iCare Data Recovery Pro Licență Gratis
3

Prezentare generală a iCare Data Recovery Pro

Prezentare generală

iCare Data Recovery Pro este o soluție software cuprinzătoare pentru recuperarea datelor pierdute sau șterse de pe o varietate de medii de stocare, inclusiv hard disk-uri, carduri SD și unități USB. Oferă instrumente intuitive pentru recuperarea fișierelor, fotografiilor, videoclipurilor și documentelor, făcând ca procesul de recuperare a datelor să fie accesibil și eficient.

Un software avansat și versatil de recuperare a datelor conceput pentru a ajuta utilizatorii să recupereze datele pierdute, șterse sau inaccesibile dintr-o gamă largă de dispozitive de stocare. Fie că este vorba despre ștergerea accidentală a fișierelor importante, eroare de formatare sau blocarea sistemului, iCare Data Recovery Pro își propune să recupereze datele prețioase.

Cu o interfață intuitivă, software-ul ghidează utilizatorii prin procesul pas cu pas, făcând recuperarea datelor accesibilă atât pentru utilizatorii începători, cât și pentru cei avansați. Acceptă o varietate de medii de stocare, inclusiv hard disk-uri, unități SSD-uri, unități USB, carduri de memorie și multe altele.

iCare Data Recovery Pro folosește algoritmi de scanare puternici pentru a găsi datele pierdute și prezintă utilizatorului o previzualizare a fișierelor recuperabile înainte de a le recupera. Acest lucru asigură că utilizatorii pot restaura în mod selectiv fișierele de care au nevoie, economisind timp și spațiu pe disc. Programul acceptă o gamă largă de tipuri de fișiere, inclusiv documente, fotografii, videoclipuri, fișiere audio și multe altele.

În plus, iCare Data Recovery Pro pune accent pe securitatea datelor în timpul procesului de recuperare, minimizând riscul de deteriorare suplimentară a stocării sau pierderi de date. Acest software este util în special în situații precum ștergerea accidentală, atacurile de viruși, erorile de partiție și sistemele de fișiere corupte.

4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.5Expert Score
8.5 / 10

Recuperarea fișierelor de pe SD, USB, HDD etc. cu instrumentul de recuperare acum gratuit

Funcționalitate
8.4
Interfată
9.2
Utilizabilitate
7.8
3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Ronyanula poster designer sau un program pentru bannere, dacă se poate.

  2. Licenta valabila si acum pe prima oferta.Am activato azi si a mers.

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0