AOMEI Data Recovery for iOS Gratuit

8.2/10 (Expert Score)
Product is rated as #2 in category Recuperare date telefon

AOMEI Data Recovery pentru iOS este o soluție completă de recuperare a datelor pentru utilizatorii de dispozitive iOS, care se remarcă prin funcționalitatea sa avansată și ușurința de utilizare. Cu ajutorul acestui program, utilizatorii pot recupera rapid și eficient datele pierdute sau șterse accidental de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, inclusiv fotografii, videoclipuri, mesaje, contacte, înregistrări de apeluri și multe altele.

Interfața intuitivă a AOMEI Data Recovery pentru iOS face procesul de recuperare a datelor foarte simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență în domeniul recuperării datelor. De asemenea, acest program oferă o varietate de opțiuni de scanare și recuperare a datelor, inclusiv scanare rapidă, scanare profundă și scanare prin recuperare de pe dispozitivul iOS direct. Acest lucru îi permite utilizatorului să selecteze opțiunea cea mai potrivită pentru situația lor specifică de recuperare a datelor.

În plus, AOMEI Data Recovery pentru iOS oferă și opțiunea de a previzualiza datele găsite înainte de a le recupera, astfel încât utilizatorii să poată decide ce date să recupereze și care să fie omise. De asemenea, acest program oferă și o interfață multilingvă, ceea ce îl face accesibil utilizatorilor din întreaga lume.

1

AOMEI Data Recovery pentru iOS Gratuit

Detalii promoție

Apasă aici!

Cod de licență: AWRP-PC6J9-3DOT3-R3D4Z

Actualizat azi 11. 03. 2023 / folosiți codul de licență până la data de 02.04.2023.

Termeni și condiții:
 • Aceasta este o licență de 1 an numai pentru uz casnic (necomercial).
 • Actualizări gratuite pentru versiunile noi sunt disponibile timp de 1 an.
 • Fără suport tehnic gratuit.
 • Poate fi instalat sau reinstalat în orice moment după activarea licenței.
2

Cum putem obține AOMEI Data Recovery pentru iOS Gratuit?

Instrucțiuni

Pentru a obțile AOMEI Data Recovery pentru IOS urmați pașii de mai jos:

Descărcați AOMEI Data Recovery pentru iOS de pe site-ul oficial prin linkul de descărcare de mai sus. Instalați și lansați programul pe computer. Deschideți fila „Activare”, treceți la „Înregistrare” și introduceți cheia de licență pentru a vă bucura de toate funcțiile.

AOMEI Data Recovery for iOS giveaway
3

Principalele caracteristici ale AOMEI Data Recovery

Caracteristici
 • Recuperează o varietate largă de date: AOMEI Data Recovery pentru iOS poate recupera o gamă largă de tipuri de date, inclusiv fotografii, videoclipuri, mesaje, contacte, înregistrări de apeluri, note și multe altele.
 • Suportă mai multe dispozitive iOS: Programul poate fi utilizat pentru a recupera date de pe iPhone, iPad și iPod Touch.
 • Interfață intuitivă: Interfața utilizatorului este ușor de utilizat, cu un design simplu și clar, care face procesul de recuperare a datelor cât mai accesibil pentru utilizatorii de toate nivelurile.
 • Multiple opțiuni de scanare: AOMEI Data Recovery pentru iOS oferă multiple opțiuni de scanare, inclusiv scanare rapidă, scanare profundă și scanare prin recuperare de pe dispozitivul iOS direct.
 • Previzualizare a datelor găsite: Utilizatorii pot previzualiza datele găsite înainte de a le recupera, astfel încât să poată decide care date să fie recuperate și care să fie omise.
 • Recuperare selectivă a datelor: Programul permite utilizatorilor să selecteze doar anumite tipuri de date pentru a le recupera, ceea ce economisește timp și spațiu de stocare.
 • Scanare rapidă și eficientă: Programul oferă o scanare rapidă și eficientă a dispozitivelor iOS, cu o rată mare de succes la recuperarea datelor pierdute sau șterse accidental.
 • Compatibilitate ridicată: AOMEI Data Recovery pentru iOS este compatibil cu o gamă largă de versiuni ale sistemului de operare iOS, inclusiv iOS 14, iOS 13, iOS 12 și multe altele.
 • Protecție a datelor: Programul este conceput pentru a proteja datele utilizatorilor, cu o opțiune de recuperare a datelor fără a le suprascrie pe dispozitivul iOS.
 • Suport multilingv: AOMEI Data Recovery pentru iOS este disponibil în mai multe limbi, inclusiv engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, chineză și multe altele.
Detalii Tehnice:
Dezvoltat de:aomei
Dimensiune fisier:150 mb
Spațiul ocupat după instalare:175 mb.
Tip configurare:Offline installer
Categorie:Recuperare date telefon
Sistem de operare:Windows 11/ 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP (32/64-bit)
4

Evaluările editorului și ale utilizatorilor

Adaugă evaluare
8.2Expert Score
8.2 / 10

În concluzie, AOMEI Data Recovery pentru iOS este o soluție puternică, completă și ușor de utilizat pentru recuperarea datelor pierdute sau șterse de pe dispozitivele iOS, cu o interfață intuitivă, multiple opțiuni de scanare și recuperare a datelor, precum și o previzualizare a datelor găsite înainte de recuperare.

Funcționalitate
8.4
Interfață
8.5
Utilizabilitate
7.8
AOMEI Data Recovery for iOS Gratuit
AOMEI Data Recovery for iOS Gratuit
RON 00.00 RON 138,33
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0