Smarty Uninstaller Standard 4.4.2 – Licenta Gratis

Smarty Uninstaller Standard 4.4.2 – Licenta Gratis

Smarty Uninstaller este un program care vă permite să dezinstalați complet programe (pe 64 și 32 de biți) instalate pe sistemul dvs. Acesta monitorizează aplicația de dezinstalare încorporată și utilizează o tehnologie avansată de scanare care șterge orice rămășițe de la programele dezinstalate. Vă permite să lansați automat procesul de scanare oricând doriți pentru a forța dezinstalarea unui program cu un fișier uninstaller corupt. Având o interfață moernă și intuitivă, Smarty Uninstaller afișează în fereastra principală toate programele dezinstalate, procesele de instaalre corupte, actualizări ale componentelor de sistem și actualizări Windows.[ads2]

Funcția de grupare vă permite să organizați aplicațiile în grupuri logice și să vizualizați programele grupate în taburi separate. Puteți adăuga comentarii aplicațiilor instalate care vor fi afișate în fereastra principală atunci când o aplicație este selectată. Pe lângă funcția inteligentă de scanare, Smarty Uninstaller vă oferă o funcție ușor de folosit, dar eficientă – Smarty Snapshot.

Aceasta vă permite să monitorizați procesul de instalare al noilor aplicații și să detectați orice schimbare făcută în sistemul dvs. în timpul acestui proces. Aceste schimbări sunt salvate în snapshot, și pot fi accesate mai târziu în orice moment pentru a fi revizuite sau pentru o dezinstalare completă.

[ads1]Pagina promotionala o gasim aici, apasati butonul “Download It Now” si urmati instructiunile.

Smarty Uninstaller Standard 4.4.2 – Licenta Gratis
Smarty Uninstaller Standard 4.4.2 – Licenta Gratis
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0