Desert Operations: Cod key Gratis Diamond Package

SaveSavedRemoved 0

Desert Operations este un joc uimitor on-line produs de Next Idea. În acest joc, vei găsi un număr foarte mare de opțiuni, ceea ce l-a facut popular între miile de jucători din întreaga lume.

Practic jocul se bazează pe o mare varietate de elemente de strategie, și trebuie să îți dezvolți abilitățile și să utilizezi diplomația și alianțele în scopul de a avansa în lumea din Desert Operations. [ads2]

Pentru a apărea pe hartă, în acest joc de strategie și pentru a putea concura cu numărul mare de adversari, este necesar să acorzi atenție dezvoltării orașului tău. Numai în acest fel vei fi capabil să te confrunți cu orice amenințare care se profilează la orizont. Unul dintre punctele cheie de-a lungul acestui joc de strategie va fi creșterea influenței tale, pe care o poți obține formând alianțe puternice și luptând în războaie diferite.

Descoperă o gamă largă de posibilități pentru a crea un parteneriat, fie cu prietenii sau cu alți jucători din Desert Operations din întreaga lume și concurează în lupte puternice împotriva oricărui inamic. Trimite spioni în orașele inamice și descoperă ceea ce adversarii tăi planifică, astfel încât să poți merge mai departe și să ataci primul.[ads1]

Licenta este pentru Diamond Package, pentru a obtine serialul trebuie sa vizitam pagina promotionala, apasam butonul ADD TO CARD si urmam instructiunile, un email va sosi in cateva minute cu serialul plus intructiunile pentru deblocarea Diamond Package.

Promotie limitata!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0