Desert Operations este un joc uimitor on-line produs de Next Idea. În acest joc, vei găsi un număr foarte mare de opțiuni, ceea ce l-a facut popular între miile de jucători din întreaga lume.

Practic jocul se bazează pe o mare varietate de elemente de strategie, și trebuie să îți dezvolți abilitățile și să utilizezi diplomația și alianțele în scopul de a avansa în lumea din Desert Operations. [ads2]

Pentru a apărea pe hartă, în acest joc de strategie și pentru a putea concura cu numărul mare de adversari, este necesar să acorzi atenție dezvoltării orașului tău. Numai în acest fel vei fi capabil să te confrunți cu orice amenințare care se profilează la orizont. Unul dintre punctele cheie de-a lungul acestui joc de strategie va fi creșterea influenței tale, pe care o poți obține formând alianțe puternice și luptând în războaie diferite.

Descoperă o gamă largă de posibilități pentru a crea un parteneriat, fie cu prietenii sau cu alți jucători din Desert Operations din întreaga lume și concurează în lupte puternice împotriva oricărui inamic. Trimite spioni în orașele inamice și descoperă ceea ce adversarii tăi planifică, astfel încât să poți merge mai departe și să ataci primul.[ads1]

Licenta este pentru Diamond Package, pentru a obtine serialul trebuie sa vizitam pagina promotionala, apasam butonul ADD TO CARD si urmam instructiunile, un email va sosi in cateva minute cu serialul plus intructiunile pentru deblocarea Diamond Package.

Promotie limitata!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

©2019 MOCASOFT / Descarca legal - 100% gratis

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account