Web
Analytics
Intretinere & Optimizare

Ashampoo UnInstaller 6 – Licenta Gratuita

Ashampoo UnInstaller 6 – Licenta Gratuita

UnInstaller 6 este soluția premium de la Ashampoo pentru a elimina toate urmele aplicatiilor de care nu mai aveti nevoie, curățați sistemul de reziduuri și mențineti performanțe de vârf.

Cum functioneazã?
Ashampoo UnInstaller 6 folosește o tehnologie inteligentă în timp real pentru a monitoriza schimbările de sistem în timpul instalarilor de programe. In acest fel, Ashampoo UnInstaller 6 poate elimina complet instalarile monitorizate, inclusiv fișiere otherwise orphaned și intrările registry. Pentru rezultate chiar mai bune, Ashampoo UnInstaller 6 vine cu instrumente suplimentare de curățare pentru a elimina intrările de registry redundante.

De ce UnInstaller?
Sistemul dvs. este în continuă schimbare
Fiecare aplicație instalata face modificări în sistemul dumneavoastră. Datele sunt copiate pe hard disk, valorile sunt adăugate la baza de date Windows Registry. Cele mai multe programe creează, de asemenea, fișiere temporare în timpul funcționării.

Optiunile pentru sistemului pentru dezinstalarea programelor sunt nesigure.
În multe cazuri, modificările de registry și fișierele temporare sunt lăsate în urmă, atunci când aplicatiile sunt dezinstalate prin optiunile implicite pentru Windows. Aceste resturi aglomereaza treptat sistemul si degradeza performanța PC-ului.

Ashampoo UnInstaller 6 – Licenta Gratuita

Pentru o perioada limitata de timp puteti avea gratuit Ashampoo UnInstaller v6,, pentru asta  vizitati pagina promotionala si completati campul necesar cu adresa de email.

 

Daca nu dețineți un cont Ashampoo, vi se va solicita unul.

Ashampoo UnInstaller 5 – Licenta Gratuita

Pentru a obtine licența gratuită Ashampoo UnInstaller 5, vizitati pagina promotionala și completați cu adresa de email.

Daca nu dețineți un cont Ashampoo, vi se va solicita unul.

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close