Scanitto Pro 3.2 – Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 0

Scanitto Pro (Scanner Software cu OCR = Recunoașterea Optică a Caracterelor (engleză Optical character recognition), abreviată și OCR, reprezintă translatarea mecanică sau electornică a imaginilor cu scris de mână, tipărit sau printat (de obicei scanat) în text editabil.) o suită completă de scanare pe care şi-o poate permite oricine. Uşor de utilizat, din categoria uşoară şi dispune de aproape orice opţiune aţi avea nevoie pentru procesul de scanare zilnică, reprezintă o alegere pe care nu veţi regreta că aţi făcut-o!
Dacă aveţi un scanner pe care îl utilizaţi în scopuri restrânse (copiere, scanare simplă a textului şi a imaginilor) şi căutaţi un instrument care să fie deosebit de uşor de folosit, ieftin şi care să-şi facă treaba zi de zi, atunci cu siguranţă ar trebui să încercaţi Scanitto Pro.

Scanitto Pro 3.2 Scaner Software cu OCR

Aşa cum sugerează numele său italienesc, acest program de scanare face parte din categoria uşoară, este rapid şi nu este încărcat cu tone de opţiuni nefolositoare. Scanitto Pro preia multe opţiuni de la predecesorul sau, Scanitto, şi este mai funcţional prin adăugarea multor opţiuni practice care vă vor face munca zilnică mai uşoară şi mai eficientă. Dacă aveţi un printer, Scanitto Pro vă va ajuta să faceţi o copie printr-un simplu click – doar aşteptaţi să scaneze documentul şi apoi îl puteţi printa.

Pagina promotionala o gasiti aici, Promotia este valabila pana la data de 27 -octombrie – 2014

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0