Instrumente Securitate

O&O SafeErase 12 Professional – Licență Gratis

O & O SafeErase protejează securitatea și confidențialitatea datelor tale prin mărunțirea (ștergerea) în condiții de siguranță a datelor sensibile, fără a lăsa nici o urmă.

Uneori, doriti sa stergeti fisiere pentru a nu mai fi gasite niciodata, fisiere care v-ar compromite daca ar cadea pe mana cui nu trebuie, dar daca le stergeti in modul clasic, folosind un software de recuperare potrivit oricine poate recupera fișierele care au fost șterse anterior.

În scopul de a preveni aceste situatii, avem nevoie de un software profesional, care poate șterge fișiere pentru totdeauna și irecuperabil. O & O SafeErase 10 este un astfel de software care poate șterge în siguranță fișierele, folderele și chiar hard disk-ul întreg, în doar câteva click-uri, folosind metode de ștergere în condiții de siguranță, astfel încât nimeni niciodata nu va mai putea recupera fisierele sterse.

O & O SafeErase foloseste tehnici avansate, utilizate de către U. S. Department of Defense (DoD) și German Department for Security in Information Technology (BSI).

Pagina promotionala o gasim aici, necesita inregistrare pe site!

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close