Instrumente Securitate

WISE FOLDER HIDER PRO – Program pentru ascuns fisiere din PC (Licenta Cadou)

WISE FOLDER HIDER PRO – Program pentru ascuns fisiere din PC / Licenta Cadou 6 luni

Wise Folder Hider Pro poate ascunde fișiere și directoare pe partițiile locale sau dispozitivele portabile. Fișierele vor fi ascunse datorită algoritmului avansat de criptare Wise Folder Hider Pro.

Puteți seta o parolă pentru aplicație ca datele ascunse să fie afișate și revelate doar prin introducerea unei parole valide. Datele sunt complet invizibile pentru alte programe sau pentru alt sistem de operare, astfel că acest program este mult mai rentabil decât altele.

În comparație cu alte directoare ascunse, Wise Folder Hider Pro este mult mai sigur și la îndemână pentru ca utilizatorii pot modifica fișierele protejate. Mai mult, interfața Wise Folder Hider Pro este foarte intuitivă. Chiar și pentru cineva care folosește pentru prima dată programul îi va fi ușor să-și da seama imediat cum funcționează acesta.

Promo 1.:

O noua promotie este valabila pe site-ul sharewareonsale, pentru a descarca WISE FOLDER HIDER PRO cu licenta gratis vizitati aceasta pagina promotionala / promotie valabila inca 24 de ore!!

Siteme de operare suportate;
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10,  32bit si 64 bit

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close