Instrumente Securitate

Ascomp Secure Eraser Professional Gratis

Ascomp Secure Eraser Professional Gratis Pentru 1 an!

Pentru că a fost șters de pe hard disk, nu înseamnă că a dispărut pentru totdeauna. Atâta timp cât informația nu a fost suprascrisă, oricine o poate restabili oricând. Problema devine și mai complicată dacă un computer a fost revândut sau dat departe.

Secure Eraser folosește cea mai renumită metodă de eliminare a datelor și suprascrie informațiile sensibile într-un mod atât de sigur că nu poate fi niciodată recuperat – chiar și cu software specializat. Soluțiile noastre multiple premiate pentru distrugerea definitivă a datelor elimină, de asemenea, orice referințe încrucișate care ar putea lăsa urme ale fișierelor șterse în tabelul de alocare al unității de disc.

Acest software Windows ușor de utilizat va suprascrie datele sensibile chiar și de până la 35 de ori – indiferent dacă sunt fișiere, foldere, unități, coș de gunoi sau urmele de navigare. De asemenea, puteți șterge fișierele deja șterse, dar de data aceasta pentru totdeauna.

Programul costa in mod normal 20 de euro, pentru o perioada limitata de timp putem descarca Ascomp Secure Eraser Professional gratis cu licenta pentru 1 an. Pentru asta trebuie sa vizitam aceasta pagina promotionala sau pagina promotionala, completam formularul cu datele cerute.

Ascomp Secure Eraser Professional Gratis

Confirmati inregistrarea facand click pe link-ul primit in casuta de email, urmatorul email va sosi cu ”Customer ID” si ”.Password”.

Tags

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close