Ascomp Secure Eraser Professional Gratis

Deal Score0
Deal Score0

Ascomp Secure Eraser Professional Gratis Pentru 1 an!

[ads2]

Pentru că a fost șters de pe hard disk, nu înseamnă că a dispărut pentru totdeauna. Atâta timp cât informația nu a fost suprascrisă, oricine o poate restabili oricând. Problema devine și mai complicată dacă un computer a fost revândut sau dat departe.

Secure Eraser folosește cea mai renumită metodă de eliminare a datelor și suprascrie informațiile sensibile într-un mod atât de sigur că nu poate fi niciodată recuperat – chiar și cu software specializat. Soluțiile noastre multiple premiate pentru distrugerea definitivă a datelor elimină, de asemenea, orice referințe încrucișate care ar putea lăsa urme ale fișierelor șterse în tabelul de alocare al unității de disc.

[ads2]

Acest software Windows ușor de utilizat va suprascrie datele sensibile chiar și de până la 35 de ori – indiferent dacă sunt fișiere, foldere, unități, coș de gunoi sau urmele de navigare. De asemenea, puteți șterge fișierele deja șterse, dar de data aceasta pentru totdeauna.

[ads1]

Programul costa in mod normal 20 de euro, pentru o perioada limitata de timp putem descarca Ascomp Secure Eraser Professional gratis cu licenta pentru 1 an. Pentru asta trebuie sa vizitam aceasta pagina promotionala sau pagina promotionala, completam formularul cu datele cerute.

Ascomp Secure Eraser Professional Gratis

Confirmati inregistrarea facand click pe link-ul primit in casuta de email, urmatorul email va sosi cu ”Customer ID” si ”.Password”.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0