Paragon Backup & Recovery 16 – Licenta Gratis

SaveSavedRemoved 0

Paragon Backup and Recovery 16 este o soluție completă și simplă pentru backup și recuperare date pentru a securiza computerele desktop și laptop-urile Windows. Salvează rapid fișierele și directoarele dvs., sistemul de operare sau chiar întreg hard disk-ul pe orice mediu de stocare dorit.[ads4]

Asigură protecția sistemului dvs. și a datelor prețioase, iar datele pot fi recuperate în caz de nevoie! Acum suportă cele mai noi standarde HDD!

Caracteristici cheie și noi opțiuni:

 • Suport pentru cele mai noi standarde HDD. Bucurați-vă de suport pentru AFD (Drive în Format Avansat), sectoare hard disk 2TB+ și non-512B.
 • Corector de butare. O utilitate redutabilă care recuperează abilitatea de pornire sistemul de operare.
 • Recuperare selectivă a datelor. Extrage fișiere si directoare individual dintr-o arhivă fără a recupera toată imaginea.
 • Folosiți instrumentul Restore Wizard și selectați fișierele pe care doriți să le recuperți.
 • Aliniere a partițiilor pentru un proces sigur. Alinierea partițiilor în timpul procesului de recuperare a datelor pe un nou hard disk pentru a asigura că nu există pierderi în cazul alinierii incorecte a partiției.
 • Opțiune inteligentă de backup. Salvează în siguranță date prețioase fără să fie nevoie de o configurare suplimentară
 • Backup criptat. Pentru a evita accesul neautorizat la fișierele salvate, le puteți cripta cu ușurință în procesul de backup.[ads2]

Paragon Backup & Recovery 16 – Licenta Gratis :

 1. Descarca Paragon Backup & Recovery 16 accesand unul din aceste link-uri:

[ads3]

32-bit: http://dl.paragon-software.com/free/Paragon-700-FRE_WinInstallSN_10.2.1_000.exe
64-bit: http://dl.paragon-software.com/free/Paragon-700-FRE_WinInstallSNx64_10.2.1_000.exe

2. Când porniti programul prima dată, inregistrativa cu un cont nou sau folosiți un cont existent pe site-ul MyParagon, făcând clic doar pe butonul Get now!  . Veți primi apoi o licență gratuită (număr de serie).
3.Activați programul apăsând pe Activate și utilizati licența obținută, care este disponibilă în contul dvs.[ads5]

6 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Tot clonezilla ramine taticul lor.

 2. Daca ai reinstalat windows-ul , mai gaseste ceva ? Daca nu , pun si eu o intrebare : Gasesc un astfel de program free sau open source ?

  • Salut!
   vad ca in descriere nu zice nimic de salvarea copiei de siguranta in cloud. Doar acele programe care iti salveaza imaginea cu back-up-ul pe un server (vezi acronis) doar atunci poti descarca si restaura imaginea.
   Sau, majoritatea programelor iti ofera posibilitatea de a crea unitati de stocare bootabile (cd/dvd, stick-uri de memorie sau hdd-uri portabile iar im momentul dezastrului doar restaurezi imaginea si ai totul ca in momentul creării ei.

 3. Dar nu apare link de accesare.Poate reusesti sal pui chiar miar trebui acest program sa recuperez citeva filme sterse.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0