Panda Dome Complete – Gratis

Deal Score0
Deal Score0

Indiferent de dispozitivul pe care il folositi fie ca este vorba despre PC, Mac, Tabletă sau Smartphone nu vă faceți griji, Panda Dome Complete vă păstrează datele în siguranță indiferent de amenintari.

[ads4]

Protecție maximă pentru toate dispozitivele dvs.
Păstrează datele private in siguranta cu criptarea fișierelor
Gestionare parolele
Protejați-vă familia cu control parental
Optimizați-vă dispozitivele
Este lent calculatorul? Este lipsit de spațiu sau va confruntati cu erori prea des? Obțineți ecrane albastre? Uitați de toate aceste probleme! Panda Dome Complete vă ține calculatorul în formă maximă.

Uitați că trebuie să vă memorați toate parolele. Cu managerul de parole, tot ce trebuie să vă amintiți este o parolă de master. De acolo, serviciul recunoaște și își amintește tot ce aveți nevoie. De asemenea, deoarece nu va mai trebui să vă amintiți din nou parolele, veți putea crea parole diferite, mai puternice pentru fiecare serviciu.[ads4]

Tehnologia Cloud de la Panda Security oferă un nou model de protecție bazat pe o comunitate de utilizatori în care toată lumea contribuie. Dispozitivul dvs. va fi întotdeauna actualizat și protejat. În plus, nu va restricționa puterea de detectare, deoarece baza de date a detectorului de virusuri al Panda este localizată pe Internet (cloud).

Bucurați-vă de o interfata de utilizator nouă, mai modernă și mai intuitivă, aliniată la cea oferită de cele mai recente sisteme și platforme de operare. Nu trebuie să fii expert să o folosești, Panda Global Protection face totul pentru tine. Instalați-l și uitați de viruși și alte amenințări.[ads4]

Pagina promotionala o gasim accesand acest link. Promotie valabila 12 zile, licenta fiind pentru 6 luni.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Register New Account
   Name (necesar)
   Prenume
   Gen
   Data nasterii
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0