OfficeSuite Personal Gratis

Deal Score0
€ 00.00 € 29.88
Deal Score0
€ 00.00 € 29.88

OfficeSuite Personal Gratis Gratis pentru 1 an!

„OfficeSuite” de la MobiSystems este un pachet cuprinzător cu programe de birou și deci o alternativă la Microsoft Office. Versiunea personală a „MobiSystems OfficeSuite” conține procesare de text, foaie de calcul, program de e-mail, software de prezentare și editare PDF, precum și 50 de gigabyte de stocare în cloud. Aplicațiile „OfficeSuite” pentru Android și iOS sunt disponibile pentru a lucra din mers. Prelucrarea textelor se numește „Documente” la MobiSystems. La fel ca Microsoft Word, vă permite să lucrați cu stiluri, vă oferă verificări ortografice, căutare și înlocuire și note de subsol și note finale. Programul de poștă funcționează cu conturi POP-3 și oferă gestionarea calendarului cu vizualizări tipice Outlook și programări periodice. Echivalentul Excel „Foi” este o foaie de calcul clasică, cu o gamă largă de funcții. Și cu „Slide” puteți crea prezentări la fel ca în PowerPoint. O caracteristică specială este modulul „PDF-Extra”: nu puteți afișa doar PDF-uri cu acesta, ci și le puteți edita. Chiar și semnarea – cu pix digital – este posibilă, precum și exportul în format DOC, XLS sau ePub. Producătorul garantează că toate programele sunt complet compatibile cu Microsoft Office.

Notă: Pentru a putea utiliza „MobiSystems OfficeSuite Personal” timp de un an gratuit, trebuie să activați gratuit pachetul Office cu un cod de activare. Găsiți cheia de licență în fișierul „readme.txt”, care este inclus în arhiva ZIP disponibilă pentru descărcare împreună cu fișierele de instalare „OfficeSuite” pentru sisteme pe 32 de biți și pe 64 de biți.

OfficeSuite Personal Giveaway, Licenta Gratis Pentru 1 An!

Promotia se desfasoare pa site-ul ComputerBild Germania si poate fi accesata urmarind acest link!

1 Comment
 1. Când am descărcat utilitarul Computerbild(cel cu ajutorul căruia descarcam arhiva), antivirusul ma anunțat ca e ceva putred cu el,

  Leave a reply

  Descarca Legal - 100% Gratis
  Logo
  Reset Password
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0
  Shopping cart