NovaBACKUP PC v17 – Licenta Gratis

NovaBACKUP PC v17 – Licenta Gratis

NovaBACKUP PC-ul este un program puternic menit să ajute utilizatorii sa creeze cu ușurință copii de siguranta ale datele lor și să păstreze fișiere protejate de dezastru.
[ads2]Aplicatia a fost proiectata cu o interfață simplă pentru a o face ușor de utilizat chiar și pentru începători. Acesta permite utilizatorilor să faca back-up fisierelor cu ajutorul unui ghid integrat și, prin urmare, poate fi folosit pentru a recupera date În urma unui dezastru.

Programul include suport pentru salvarea fișierelor în cloud și permite utilizatorilor să programeze sesiunile de backup, asigurându-se astfel ca datele sunt păstrate în siguranță în orice moment.

NovaBACKUP pentru PC-ul include suport pentru o varietate de operațiuni, care permite utilizatorilor să copieze fișiere pe o partiție nouă sau de pe hard disk, pentru a face back-up intregii partitii, și pentru a restaura datele cu doar câteva clicuri de mouse.

Utilizatorii pot crea mai multe copii de siguranță ale datelor și poate restaura oricare dintre ele atunci când au nevoie, direct din fereastra principală a aplicației. Se afișează toate backup-urile și dispozitivele disponibile, care permite utilizatorilor să navigheze prin ele fără efort.
[ads2]

Programul include suport pentru crearea de programe de sarcini cu doar câteva clicuri de mouse. Astfel, ei pot seta instrumentul sa creeze back-ul al fisierelor atunci cand nu utilizați computerul.

Utilizatorii pot supraveghea progresul sarcinilor active de pe fereastra principală a instrumentului. NovaBACKUP PC-ul afișează informații despre timpul scurs / rămas, numărul de fișiere, numele dispozitivului, și dimensiunea globală.
[ads1]

NovaBACKUP PC-ul este o aplicație intuitivă, puternica pentru păstrarea în siguranță a datelor de la dezastru. Acesta permite utilizatorilor să faca backup de date in destinații locale / de rețea și cloud, pentru a restaurarea fisierelor rapid

Promotia o gasiti accesand aceasta pagina, pagina este in limba Germana dar este usor de inteles ce avem de facut.

Serialul pentru inregistrarea NovaBACKUP va sosi in cateva clipe pe adresa de email mentionata.

Daca activarea online nu functioneaza, incercati activarea offline: link

Download NovaBACKUP PC 17 CHIP-Edition  de aici [marime: 130MB]

NovaBACKUP PC v17 – Licenta Gratis
NovaBACKUP PC v17 – Licenta Gratis
1 Comment
  1. It is only valid for german visitors.

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0