JetDrive Ultimate – Licenta Gratuita

SaveSavedRemoved 1

În hard disk-urile clasice fișiere sunt stocate magnetic – sector cu sector. Atunci când un fișier este șters, există un decalaj. În cazul în care fișierul următor stocat nu este exact în acest decalaj, aceasta ar putea duce la o problemă. O parte din fișierul este situat într-o parte pe hard disk în timp ce cealaltă parte se află într-o altă locație. Computerul intarzie în mod progresiv mai mult timp pentru a citi date, pentru ca că datele trebuie să fie colectate din mai multe locații de pe hard disk.[ads2]

JetDrive corectează această problemă și defragmenteaza hard disk-ul într-un mod ușor și sigur. În acest proces, fișierele sunt unite într-o singură bucată și le restructureaza complet. Acest lucru accelerează computerul considerabil – și de asemenea previne accidentele.

V-ați întrebat vreodată cum puteti face PC-ul mai rapid? JetDrive oferă acum exact trei funcții pe care le puteti utiliza cu usurinta in acest scop:[ads2]

– Unitate de fragmentare hard: JetDrive defragmentează întregul disc sau fișiere individuale. Prin urmare, această funcție poate fi activa in fundal, astfel încât să nu perturbe funcționarea normală.

– Defragmentarea fișiere protejate Windows: În mod normal, utilizatorul poate obține permisiunea de a accesa fișiere sensibile de sistem din Windows, care sunt stocate într-o zonă protejată. JetDrive poate, prin urmare, defragmenta fișiere într-un mod sigur pentru o performanță mai bună.

– Defragmentare Registry : Registry este baza de date centrală a Windows. Aici, informații importante sunt stocate, instalate drivere, programe și procese. Registry continuă să crească și se poate umfla cu timpul. JetDrive folosește propriul proces de defragmentare pentru a face din nou registry mici și compacte.

[ads1]

JetDrive este compatibil cu Windows Vista, Windows 7, Windows 8 și Windows 10 (toate versiunile 32- și 64-bit)[ads1]

Programul costa in mod normal €29.90, dar daca il descarcati de aici, il puteti folosi gratuit. Apasati butonul rosu pentru a porni descarcarea.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0