Norton Security 2017 3 Luni Gratis

Norton Security 2017 3 Luni Gratis

Obțineți gratuit Norton Security 2017 3 Luni Gratis pentru toate dispozitivele dumneavoastră. Securitate de la Norton – un antivirus cuprinzător, noua soluție de la Symantec un ajutor de încredere pentru viața dumneavoastră online care vă protejează computerul, datele importante și activitatea online. Combină 5 niveluri de securitate pentru o protecție fiabilă împotriva tuturor tipurilor de amenințări[ads2]

Un nou motor antivirus pentru a oferi o detecție mult mai bună în timp real a programelor malware, schimbând fundamental protecția tradițională a fișierelor.

Norton Security 2017 3 Luni Gratis[ads1]

Caracteristicile principale ale noului motor includ:

• Mai mult de 4,3 trilioane de interacțiuni – De fiecare dată când accesați un fișier, Norton îl evaluează utilizând mii de criterii pentru a identifica potențiale amenințări și riscurilor.

• Bazat pe Norton Cloud, semnătura locală pe disc este acum cu 80% mai mică. Acesta este cel mai rapid și mai ”silențios” Norton, care a fost creat vreodată.

• Din punct de vedere istoric, descoperirea de noi viruși apare atunci când au fost actualizate noi semnaturi de virusi în baza de date a clientului (utilizatorului de antivirus). Acest proces poate dura de la câteva minute până la câteva ore. Cu noul motor, Norton Security Informațiile despre cele mai recente amenințări sunt disponibile imediat prin infrastructura Norton cloud. Acest lucru mareste foarte mult viteza cu care utilizatorii sunt protejati de cele mai recente amenintari.

Pentru a obține licenta Norton Security 2017 3 Luni Gratis , pentru 5 dispozitive trebuie sa urmați pașii:

  1. Descarca Norton Security (versiunea 22.5.2.15, 138 MB)

2. Compatibil cu sistemele de operare: Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP 32 | 64-bit.

3. În timpul instalarii selectați “Create a Norton Account” și register.

4. După efectuarea instalarii mergeți la Security> LiveUpdate și instalați ultimile actualizări. Verificați din nou, de mai multe ori daca mai sunt actualizări disponibile.

5. Veți primi o licență gratuită pentru 3 luni (90 de zile) care va putea fi montată pe 5 dispozitive.

6. Obțineți upgrade-uri gratuite pe durata perioadei de licență. Nu se oferă asistență tehnică gratuită.

Norton Security 2017 3 Luni Gratis
Norton Security 2017 3 Luni Gratis

1 Comment
  1. Buna ziua,

    Incercati, va rog, sa actualizati link-ul de descarcare. Cel actual nu functioneaza.

Leave a reply

Software Giveaway
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0