Nero TuneItUp Pro Licență Gratuită

Nero TuneItUp Pro box
RON 00.00 RON 393.77
7.8/10 (Expert Score)
Product is rated as #15 in category Intretinere & Optimizare

Obțineți o licență gratuită pentru Nero TuneItUp Pro valabilă 1 an. Programul este conceput pentru a optimiza și accelera sistemul de operare Windows, astfel încât computerul să ruleze mai rapid și mai fiabil.

Nero TuneItUp PRO vă oferă control deplin asupra performanței computerului dumneavoastră Windows. Dvs. decideți dacă rezolvați problemele individual sau le rezolvați pe toate odată.

Funcția de monitorizare automată funcționează în fundal și vă va anunța în momentul în care computerul începe să încetinească din nou, ajutându-vă să îl mențineți întotdeauna în formă maximă.

1

Nero TuneItUp Pro cu Licență Gratuită pentru 1 an

Detalii giveaway

Promoție disponibilă pentru o perioadă limitată de timp.

Denumire produs: Nero TuneItUp Pro
Valabilitate licență: 1 an
Sistem de operare: Windows
Pagina promotionala: link
Conditiile promotiei:
 • Primiți o licență gratuită Nero TuneItUp Pro timp de 1 an.
 • Produsul este destinat numai pentru uz casnic necomercial.
 • Actualizări gratuite la versiuni noi sunt disponibile pe durata licenței.
 • Asistența tehnică gratuită nu este disponibilă.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Pentru a obține o licență anuală gratuită pentru Nero TuneItUp Pro, vă rugăm să urmați pașii de mai jos.

 1. Accesați pagina de promovare (în engleză). Introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe butonul Înregistrare.
Nero TuneItUp Pro Licență Gratuită

Debifați “With the Nero newsletter you will never miss an offer again and you will be the first to know about new product releases” pentru a nu mai primi buletinul informativ.

 1. Veți primi o cheie de activare personală (Aktivierungscode) pentru Nero TuneItUp Pro la adresa de e-mail specificată.
 2. Descărcați programul și instalați lansatorul Nero Start pe computer
 3. Lansați Nero Start Launcher, introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe butonul Următorul. O parolă generată pentru contul dvs. Nero va fi trimisă la adresa dvs. de e-mail.
Nero TuneItUp Pro cu Licență Gratuită
 1. Introduceți parola trimisă prin e-mail și apăsați din nou butonul Următorul.
 1. Introduceți cheia de activare Nero TuneItUp Pro primită, faceți clic pe butonul Activați acum și confirmați activarea.

Licența dvs. va fi acum activată. În ecranul de întâmpinare Nero Start, debifați opțiunea de a instala toate aplicațiile disponibile pentru a instala manual Nero TuneItUp Pro.

3

Caracteristici

 • Porniți Windows mai repede. Știați că în timpul pornirii sistemului, programele sunt încărcate automat pentru a fi lansate mai repede mai târziu? Majoritatea acestor procese încetinesc sistemul și nu sunt necesare în viața de zi cu zi. Nero TuneItUp PRO dezactivează pur și simplu aceste procese inutile, ceea ce înseamnă că sistemul de operare Windows și computerul dvs. vor porni mai repede decât oricând.
 • Lucrați online mai repede. Indiferent de conexiunea dvs. la Internet, configurarea incorectă a browserului vă poate încetini grav navigarea. Nero TuneItUp PRO analizează setările dvs. de Internet și le optimizează cu un singur clic.
 • Optimizarea sistemului de operare. La pornirea sistemului, Windows încarcă nu numai programe inutile, ci și servicii Windows care sunt de prisos pentru munca zilnică pe computer. Cu Nero TuneItUp PRO puteți dezactiva cu ușurință aceste încetiniri. Și asta nu este tot. Pentru ca Windows să ruleze și mai rapid, permiteți lui Nero TuneItUp PRO să vă optimizeze automat setările Windows. În cele din urmă, personalizați Windows pentru a se potrivi nevoilor dvs. personale. Cu Nero TuneItUp PRO puteți personaliza cu ușurință cele mai utile setări Windows.
 • Economie de energie. Doar un sistem configurat corespunzător funcționează stabil și fiabil. Nero TuneItUp PRO oferă posibilitatea de a economisi energie și de a proteja mediul cu un singur clic – menținând în același timp aceeași performanță a computerului dvs. De asemenea, prelungește durata de viață a bateriei laptopurilor.
4

Detalii tehnice

Detalii tehnice
Dezvoltat denero
Dimensiune fisier:140 mb
Installer:Offline installer
Categorie:Intretinere & Optimizare
Spatiu:1.41 gb
Sistem de operare:Windows 11 / 10 / 8.1 / 8 / 7 SP1 (32/64-bit)
Procesor: AMD sau Intel, 2 GHz
RAM: 1 GB
Disc: 5 GB spațiu liber
5

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
7.8Expert Score

Nero TuneItUp PRO este un software popular de optimizare pentru PC, acesta vă permite să optimizați și să accelerați computerul ca un profesionist. Va face computerul să ruleze mai repede, actualizează driverele și nu veți mai avea probleme cu Internetul.

Funcționalitate
7.4
Interfață
8
Utilizabilitate
8.1
Nero TuneItUp Pro Licență Gratuită
Nero TuneItUp Pro Licență Gratuită
RON 00.00 RON 393.77
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Software Giveaway
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0