AOMEI MyRecover Pro

SaveSavedRemoved 0
Aomei
RON 00.00 RON 231,11
RON 00.00 RON 231,11

Obțineți o licență gratuită pentru AOMEI MyRecover Pro (Professional). Un program de recuperare a datelor util și ușor de utilizat, care vă va ajuta să recuperați fișierele șterse de pe computer, laptop sau dispozitiv USB extern.

Acesta este un software eficient de recuperare a fișierelor pentru Windows. Cu acesta, puteți găsi și recupera documente șterse, fotografii, videoclipuri, muzică, arhive și diverse alte fișiere. Programul vă permite să găsiți și să recuperați fișiere care au fost șterse de utilizator, pierdute din cauza unei defecțiuni a sistemului, șterse de viruși sau pierdute din alte motive.

Datorită sortării după tipuri de fișiere, precum și filtrelor după nume, dimensiune și dată, puteți găsi și restaura cu ușurință informațiile de care aveți nevoie. AOMEI MyRecover Pro acceptă HDD-uri și SSD-uri, stick-uri USB externe și unități USB, precum și sisteme de fișiere NTFS, FAT32, exFAT și ReFS.

Programul utilizează un algoritm de scanare avansat care combină metodele de scanare rapidă și scanare profundă pentru a vă ajuta să vă recuperați datele în majoritatea cazurilor.

1

AOMEI MyRecover Pro cu Licenta gratuită

Detalii promotie

Apasa aici!

AMDR-86UUW-M7LVT-RCPI2
Conditiile promotiei:
 • Licență gratuită AOMEI MyRecover Pro timp de 1 an.
 • Trebuie să valorificați cheia de licență înainte ca această ofertă să se încheie
 • Asistența tehnică gratuită nu este disponibilă.
 • Licența este doar pentru uz personal și necomercial.
2

Instructiuni pentru obtinerea si activarea licentei gratuite

Instructiuni

Pentru a obține o licență gratuită valabilă 1 an, urmați acești pași:

 1. Descărcați programul din linkul de mai sus și instalați-l pe computer.
 1. După instalare, rulați programul. Faceți clic pe pictograma meniu din colțul din dreapta sus (trei bare) și selectați Înregistrare.
AOMEI MyRecover Pro cu licenta gratuita
 1. Activați versiunea completă a AOMEI MyRecover Pro timp de 1 an utilizând cheie de licență de mai sus (Codul de licență).
3

Caracteristici si repere

Caracteristici
 • AOMEI MyRecover Pro este un software de recuperare de date pentru Windows care este conceput pentru a vă ajuta să recuperați date din diferite situații de pierdere.
 • Folosind-o, puteți recupera peste 200 de tipuri de fișiere, cum ar fi texte, imagini, videoclipuri, audio, e-mailuri, fișiere comprimate etc.
 • Cu ajutorul acestuia, puteți recupera datele fără efort după ștergere, erori de formatare, pierderi de partiții, blocări ale sistemului de operare, atacuri de viruși etc.
 • AOMEI MyRecover Pro oferă un algoritm de scanare avansat care combină metoda de scanare Quick Scan și Deep Scan pentru a vă recupera datele fără nicio omisiune.
 • Este foarte compatibil și acceptă NTFS, FAT32, exFAT și ReFS în Windows 11/10/8/7 și Windows Server.
4

Evaluarile editorului si ale utilizatorilor

Adauga evaluare
8.5Expert Score
8.5 / 10

AOMEI MyRecover Pro este un instrument de recuperare a datelor care are capacitatea de a recupera datele șterse pierdute în Windows, indiferent daca e vorba despre ștergerea accidentală, discul formatat, blocările sistemului, atacurile de viruși etc.

Functionalitate
8.4
Interfata
8.8
Utilizabilitate
8.4
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Your total score

Descarca Legal - 100% Gratis
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0