MSTech Search in Contents

Deal Score0
Deal Score0

Folosind MSTech Search in Contents puteți găsi cu ușurință ceea ce căutați, fără a deschide nici măcar un singur fișier. Doar introduceți fraza / cuvântul dorit, selectați calea (căile) și apăsați căutare. Software-ul va face restul.

[ads4]

Se întâmplă foarte des sa fiti în căutarea unui anumit conținut printre mii de fișiere, în timp ce nu îl puteți găsi pe baza numelor de fișiere. Singura modalitate este de a trece prin toate documentele, unul câte unul și de a căuta în interiorul lor pentru a găsi fișierul dorit, care este într-adevăr o mare pierdere de timp. Dar, cu MSTech Search in Contents nu va fi nevoie sa treceti prin toate procesele atat de plictisitoare si extrem de consumatoare de timp. Folosind MSTech Search in Contents puteți găsi cu ușurință ceea ce căutați. Doar introduceți fraza / cuvântul dorit, selectați calea (căile) și apăsați căutarea. Software-ul va face restul.

[ads2]

Programul costa in mod normal 15 $, dar pentru o perioada limitata de timp puteti avea acest program gratis, pagina promotionala o gasim aici.

[ads5]

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Descarca Legal - 100% Gratis
   Logo
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart